Inter Conecter își completează gama de înghețată și deserturi congelate premium 

Compania timișoreană Inter Conecter, specializată de 21 de ani în importul de dulciuri și produse alimentare premium, propune pieței din România o gamă largă de înghețată și deserturi congelate rafinate. Pentru sezonul din acest an, compania introduce sortimente noi și completează acest segment de piață aflat în plină dezvoltare.

Astfel, pe lângă cele 30 branduri celebre de ciocolată din portofoliul Inter Conecter, la care, începând cu acest an, s-a adaugat și gama premium de cafea Segafredo, compania timișoreană popune și următoarele branduri de înghețată și deserturi congelate pentru sezonul de vară și nu numai: Almondy (torturi Milka, Oreo, Toblerone, Philadelphia etc), Bailey`sLeonidas Ice CreamLeone premium, N’ice (premium Frozen Cocktails), înghețată BIO premium, Kri Kri (înghețată cu iaurt autentic grecesc), Peta Gama (torturi premium Hand made), Frozen Power (batoane de înghețată proteice), Wao Mochi (desert japonez cu înghețată), dar și înghețată cu licențe pentru copii (Peppa Pig, Scooby Doo, Transformers etc).

„În contextul dificil în care ne regăsim și în acest an, a devenit o prioritate să ne dedicăm exigențelor clienților noștri, oferindu-le un moment de răsfăț dulce în cotidian. Deși înghețata are statutul de desert de multă vreme în Europa, indiferent de sezon, în România este considerată, încă, un produs de vară, răcoritor, care încet-încet își croiește drum spre rafturile magazinelor și în casele noastre.

Astfel, Inter Conecter reprezintă în România producători consacrați în toată lumea în materie de înghețată, cocktailuri și deserturi. Iată-le:”, a declarat Oana Adamescu, Brand Manager Inter Conecter.

Almondy – Suedia

Ca orice poveste nordică, și aceasta începe cu „a fost odată”, mai precis în 1982, dorința a doi tineri de a construi o barcă și a naviga pe mare. În schimb, au descoperit rețeta unui desert deosebit cu migdale din 1890, care le-a schimbat viața. Succesul torturilor create pe baza acestei rețete și combinația cu produse renumite precum Milka, Oreo, Toblerone sau Philadelphia, a făcut brandul Almondy îndrăgit în peste 50 de țări în care se exportă, producția fiind de 75.000 de deserturi pe zi. Gustul unic și calitatea i-a făcut parteneri ai lanțului IKEA,în zona de restaurant.

Bailey’s – Germania

Trendul fusion se transpune și în lumea înghețatei. Cea mai mare companie producătoare de lapte și derivate din lapte din Germania are peste 60 de ani experiență în producerea înghețatei, iar în 2019 a creat o rețetă în care vedetă este crema de whiskey irlandez Bailey’s. Cele trei sortimente lansate anul trecut s-au bucurat de un real succes, astfel că în acest an gama Bailey’s Ice Cream va fi extinsă.

Inter Conecter

Das Eis – BIO Ice Cream – Germania

Compania a luat ființă în anul 2007, fiind printre primii producători de înghețată BIO din Germania. Ingredientele folosite sunt 100% ecologice, iar ambalajul este în întregime reciclabil, chiar și lingurița din capac. Majoritatea materiei prime este achiziționată pe principiul fairtrade din țări în curs de dezvoltare. Aceste standarde etice, dar și calitatea și tehnologia de ultimă generație, au dus la prestigiosul brand Das Eis – Înghețata! O confirmă cele peste 20 de premii internaționale primite.

Inter Conecter

Frozen Power  – Austria

Batoanele proteice de înghețată, fără gluten și fără zahăr adăugat, au fost concepute special pentru un stil de viață activ și sănătos. Echipa Frozen Power a creat aceste batoane ca o gustare echilibrată, cu aport nutrițional benefic, fără a face concesii la gust.

Inter Conecter

Leone – Premium Ice Cream – Slovenia

În 1991, odată cu independența Sloveniei, într-un garaj din Ajdovsina, a fost creată din pasiune prima înghețată Leone. Inițial destinată cafenelelor și restaurantelor din împrejurimi, înghețata a fost atât de apreciată, încât în 1993 a fost asamblată prima linie de producție pentru segmentul retail.

Mica fabrică a crescut constant, pentru ca în prezent să livreze peste 2 milioane de înghețate zilnic, în peste 30 de țări. Calitatea și inovația sunt deviza brandului, înghețata în straturi, pe băț sau la cornet, cu proteine sau chiar canabis sunt doar câteva din cele peste 1.000 de sortimente din portofoliul producătorului.

Inter ConecterLeonidas – Belgian Icecream

O altă fuziune delicioasă a avut loc în Belgia, unde două companii specializate în ciocolată, respectiv înghețată, și-au dat mâna pentru a crea un produs unic. Astfel, incofundabilul gust al ciocolatei a fost transpus în praline de înghețată sau înghețată pe băț, purtând semnătura Leonidas.

Kri Kri – înghețată cu iaurt grecesc

Compania a fost fondată în 1954 și s-a dezvoltat constant, rețetele sale inovatoare au ca ingredient principal iaurtul grecesc produs în fabricile proprii, simplu sau în diferite combinații și pun accent pe un desert sănătos pentru întreaga familie.

N’ice Frozen Cocktails – Spania

Ce se întâmplă când un producător de succes se întâlnește cu barmanul anului 2010? Un produs unic în lume: frozen cocktails. Acestea sunt gata de servit, în ambalaje ecologice și au fost lansate la Ibiza, astăzi fiind exportate în peste 20 de țări. Rețetele clasice Margarita, Piña Colada, Mojito și Strawberry Daiquiri sunt deschizătoarele de drumuri în acest segment.

Inter Conecter

Peta Gama – Serbia

Încă din 2005, succesul are 3 ingrediente pentru compania Peta Gama din Serbia: măiestia cofetarilor, calitatea materiei prime și rețetele austriece. Torturi faimoase precum Malakof, Esterhazy sau Schwarzwald sunt produse artizanal zi de zi și congelate rapid pentru a le menține prospețimea. An de an, au fost lansate noi deserturi, precum Tiramisu, Tropical, New York Cheesecake etc, producția anuală fiind de 1 milion de torturi exportate în Europa.

Wao Mochi – Spania

Clasicul desert japonez de orez Wao Mochi este reinterpretat în manieră mediteraneană de către compania spaniolă Helados Estiu. Cu peste 35 ani de experiență în producția de înghețată, aceștia au creat un desert unic, cu o textură si arome surprinzătoare: de la mentă cu ciocolată, la matcha sau susan.

Americana Hello – brand propriu Inter Conecter

Compania timișoreană Inter Conecter vine în întâmpinarea clienților lansând vara aceasta brandul propriu de înghețată destinată întregii familii. Sortimente sunt: vanilie, ciocolată și căpșuni, toate cu toppinguri asortate. Rețetele sunt clasice, iar ingredientele atent selecționate pentru un desert delicios întregul an.

Inter Conecter

Inter Conecter este un furnizor important pentru lanţurile de supermarketuri, hipermarketuri, benzinării, magazine de specialitate, cofetării şi patiserii.

În portofoliul de producători pe care îi reprezintă în exclusivitate se numără Hamlet – Belgia, Villars – Elveţia, Reber – Germania, Pralibel – Belgia, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Goldkenn – Elveția, Abtey – Franţa, ICKX Chocolaterie – Belgia, Heidel – Germania și altele. Din acest an este și partenerul oficial al cafelei Segafredo în România, Bulgaria și Republica Moldova.

Ca brand propriu, Inter Conecter a relansat în România Americana cu produse precum: Finezza Kids, gamă dedicată copiilor cu vârsta între 1 – 100 de ani, batoane de ciocolată premium cu diverse umpluturi: cremă de lapte, căpșuni, cereale sau biscuiți. Finezza Kids completează portofoliul brandului Americana, din care amintim Schoko Banana, Rum Kokos sau drajeurile de ciocolată cu arahide, cafea, portocale și stafide.

Contact Inter Conecter 

www.interconecter.ro / e-mail: oana.adamescu@interconecter.ro sau telefon +40 724 343 018.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *