Inter Conecter introduce pe piața din România o gamă largă de înghețată și torturi congelate premium

Compania Inter Conecter, specializată de 20 de ani în importul de dulciuri și produse alimentare premium, introduce în această vară pe piața din România și o gamă largă de înghețată și torturi congelate rafinate, completând astfel acest segment de piață aflat în plină dezvoltare.

Astfel, pe lângă cele 30 branduri celebre de ciocolată, disponibile în portofoliul Inter Conecter, compania timișoreană propune și următoarele branduri de înghețată pentru sezonul de vară și nu numai: Almondy (Milka, Oreo, Toblerone, Philadelphia etc), Bailey`s, Leonidas Ice Cream, Leone premium, N’ice (premium Frozen Cocktails), înghețată BIO premium, La Ibense (înghețată în coajă naturală de fruct), Peta Gama (torturi premium Hand made).

“Deși înghețata are statutul de desert de multă vreme, indiferent de sezon, în România este considerată un produs de vară, racoritor, care încet-încet își croiește drum spre rafturile magazinelor și în casele noastre. Astfel, Inter Conecter reprezintă în România producători consacrați în toată lumea în materie de înghețată, cocktailuri și deserturi. Iată-le:”, a declarat Oana Adamescu, Brand Manager Inter Conecter.

Almondy – Suedia

Ca orice poveste nordică, și aceasta începe cu „a fost odată”, mai precis în 1982, dorința a doi tineri de a construi o barcă și a naviga pe mare. În schimb, au descoperit rețeta unui desert deosebit cu migdale din 1890, care le-a schimbat viața. Succesul torturilor create pe baza acestei rețete și combinația cu produse renumite precum Milka, Oreo, Toblerone sau Philadelphia, a făcut brandul Almondy îndrăgit în peste 50 de țări în care se exportă, producția fiind de 75.000 de deserturi pe zi. Gustul unic și calitatea i-a făcut parteneri ai lanțului IKEA,în zona de restaurant.

Bailey’s – Germania

Trendul fusion se transpune și în lumea înghețatei. Cea mai mare companie producătoare de lapte și derivate din lapte din Germania are peste 60 de ani experiență în producerea înghețatei, iar în 2019 a creat o rețetă în care vedetă este crema de whiskey irlandez Bailey’s. Cele trei sortimente lansate anul trecut s-au bucurat de un real succes, astfel că în acest an gama Bailey’s Ice Cream va fi extinsă.

Inter Conecter

Das Eis – BIO Ice Cream – Germania

Compania a luat ființă în anul 2007, fiind printre primii producători de înghețată BIO din Germania. Ingredientele folosite sunt 100% ecologice, iar ambalajul este în întregime reciclabil, chiar și lingurița din capac. Majoritatea materiei prime este achiziționată pe principiul fairtrade din țări în curs de dezvoltare. Aceste standarde etice, dar și calitatea și tehnologia de ultimă generație, au dus la prestigiosul brand Das Eis – Înghețata! O confirmă cele peste 20 de premii internaționale primite.

Leone – Premium Ice Cream – Slovenia

În 1991, odată cu independența Sloveniei, într-un garaj din Ajdovsina, a fost creată din pasiune prima înghețată Leone. Inițial destinată cafenelelor și restaurantelor din împrejurimi, înghețata a fost atât de apreciată, încât în 1993 a fost asamblată prima linie de producție pentru segmentul retail.

Mica fabrică a crescut constant, pentru ca în prezent să livreze peste 2 milioane de înghețate zilnic, în peste 30 de țări. Calitatea și inovația sunt deviza brandului, înghețata în straturi, pe băț sau la cornet, cu proteine sau chiar canabis sunt doar câteva din cele peste 1.000 de sortimente din portofoliul producătorului.

Inter ConecterLeonidas – Belgian Icecream

O altă fuziune delicioasă a avut loc în Belgia, unde două companii specializate în ciocolată, respectiv înghețată, și-au dat mâna pentru a crea un produs unic. Astfel, incofundabilul gust al ciocolatei a fost transpus în praline de înghețată sau înghețată pe băț, purtând semnătura Leonidas.

N’ice Frozen Cocktails – Spania

Ce se întâmplă când un producător de succes se întâlnește cu barmanul anului 2010? Un produs unic în lume: frozen cocktails. Acestea sunt gata de servit, în ambalaje ecologice și au fost lansate la Ibiza, astăzi fiind exportate în peste 20 de țări. Rețetele clasice Margarita, Piña Colada, Mojito și Strawberry Daiquiri sunt deschizătoarele de drumuri în acest segment.

Inter Conecter

Peta Gama – Serbia

Încă din 2005, succesul are 3 ingrediente pentru compania Peta Gamă din Serbia: măiestia cofetarilor, calitatea materiei prime și rețetele austriece. Torturi faimoase precum Malakof, Esterhazy sau Schwarzwald sunt produse artizanal zi de zi și congelate rapid pentru a le menține prospețimea. An de an, au fost lansate noi deserturi, precum Tiramisu, Tropical, New York Cheesecake etc, producția anuală fiind de 1 milion de torturi exportate în Europa.

Americana Hello – brand propriu Inter Conecter

Compania timișoreană Inter Conecter vine în întâmpinarea clienților lansând vara aceasta brandul propriu de înghețată destinată întregii familii. Sortimente sunt: vanilie, ciocolată și căpșuni, toate cu toppinguri asortate. Rețetele sunt clasice, iar ingredientele atent selecționate pentru un desert delicios întregul an.

În curând: La Ibense 1892 – Spania

Cel mai vechi producător de înghețată din Spania, este dedicat atât rețetelor artizanale tradiționale, dar și experiențelor noi, câștigând numeroase premii internaționale, precum Gulfood în 2018 pentru gama inovatoare fără lactoză, bazată pe ulei de măsline.

Inter Conecter

Inter Conecter este un furnizor important pentru lanţurile de supermarketuri, hipermarketuri, benzinării, magazine de specialitate, cofetării şi patiserii.

În portofoliul de producători pe care îi reprezintă în exclusivitate se numără Hamlet – Belgia, Villars – Elveţia, Kambly – Elveția, Reber – Germania, Pralibel – Belgia, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Goldkenn – Elveția, Abtey – Franţa, Farmer`s Snack – Germania, ICKX Chocolaterie – Belgia, Les Chevaliers – Olanda, Heidel – Germania și altele.

Ca brand propriu, Inter Conecter a relansat în România Americana cu produse precum: Finezza Kids, gamă dedicată copiilor cu vârsta între 1 – 100 de ani, batoane de ciocolată premium cu diverse umpluturi: cremă de lapte, căpșuni, cereale sau biscuiți. Finezza Kids completează portofoliul brandului Americana, din care amintim Schoko Banana, Rum Kokos sau drajeurile de ciocolată cu arahide, cafea, portocale și stafide.

Contact Inter Conecter

e-mail: oana.adamescu@interconecter.ro sau telefon +40 724 343 018.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *