Managis Bio, unul dintre jucătorii importanți din piața produselor bio din România, continuă să-și completeze portofoliul de produse

Compania clujeană Managis Bio, importatorul și distribuitorul național de produse alimentare și cosmetice ecologice, și-a completat portofoliul cu o gamă nouă de produse bio, certificate Demeter, sub brandul Naturata. În plus, Managis Bio a completat și gamele existente de produse MOGLI, Nutrisslim și Turtle, cele mai importante branduri ale companiei. În 2020, Managis Bio, unul dintre jucătorii importanți din piața produselor bio din România, a avut o creștere de 25% a cifrei de afaceri, comparativ cu 2019, creștere care a avut la bază completarea și stabilizarea portofoliului de produse, listarea produselor în rețele noi de magazine și eficientizarea distribuției naționale.

Managis BioConceptul Managis Bio are un mesaj simplu, dar eficient prin intermediul căruia compania își propune să aducă produsele ecologice mai aproape de consumatorii care doresc să adopte un stil de viaţă sănătos, cu viziunea de a inspira familiile și copiii să se reconecteze cu natura și cu energia sănătoasă, aducând doar produse de calitate, certificate ecologic și mai ales gustoase.

Daniela Salomie, fondatorul companiei Managis Bio şi antreprenorul care îşi doreşte să schimbe percepţia consumatorilor asupra produselor bio: “Când vine vorba despre alimentație, ne dorim să le oferim celor dragi mâncăruri sănătoase.

Produsele bio sunt mai hrănitoare decât produsele convenționale, datorită conţinutului bogat în vitamine, minerale şi antioxidanți. Calitatea lor este garantată deoarece sunt mult mai sever verificate, pe tot parcursul procesului de producție.

Creșterea cu 25% din acest an a cifrei de afaceri nu a venit doar în contextul pandemic, ci și pe seama faptului că ne-am susținut clienții și colaboratorii și pentru că am îmbunătățit considerabil sistemul de livrări, iar produsele noastre sunt mai atent certificate, primind Notificări la Registrul Național al Alimentelor și Notificări la Institutul Național al Sănătății Publice.

Procesul de listare şi în alte reţele este în curs de desfăşurare pentru că toată lumea își dorește să fie din ce în ce mai simplu să alegi bio! De asemenea, putem garanta clienților noștri cea mai mare transparență posibilă în originea produsului și, în același timp, asigurăm o amprentă ecologică excelentă prin proximitatea locală, prin listarea în cât mai multe magazine.”

Noutățile 2021 Managis Bio

Naturata

Gama de produse bio Naturata, aparținând producătorului german Naturata, certificate Demeter și FairTrade, cuprinde alimente de bază, dulciuri, cafea de cereale, condimente și sosuri. De asemenea, Naturata este un producător cu o gamă extinsă de produse naturale, care se asigură atât de certificarea riguroasă a producătorilor, dar și că lanțul de distribuție să fie unul scurt și apropiat de fiecare consumator.

MOGLI

MOGLI este una dintre gamele de succes ale Managis Bio, fiind primul brand din portofoliul companiei. Managis Bio este distribuitor unic în România pentru gama de produse MOGLI, certificate DEMETER, cea mai riguroasă certificare BIO din Uniunea Europeană.

Gama de produse bio MOGLI acoperă nevoile nutriționale ale organismului uman, indiferent de vârsta acestuia, asigurând o mâncare calitativă și sănătoasă.

Managis Bio

Gama de piureuri MOGLI este disponibilă acum la un gramaj mai mare, de la 100 g, la 120g, mesajul companiei fiind: “…produsele noastre reprezintă gustări excelente peste zi, nu doar pentru copii, ci și pentru adolescenți și tineri, pentru întreaga familie, acasă, la școală sau la serviciu.”

Piureurile MOGLI au o compoziție similară fructelor din care sunt create, nu au zahăr adăugat, iar consumul acestora aduce o mulțime de beneficii: conțin nutrienți importanți în creștere și dezvoltare, vitamine, minerale și fibre alimentare. Prezentarea produselor este una deosebită și colorată, pe placul celor mici, fapt ce le face mai ușor de introdus în dieta copiilor.

Managis Bio

Completări în gama de produse snack sănătos MOGLI

În plus, gama de produse bio MOGLI a mai primit și alte completări, în gama de produse snack sănătos: bicuiții cu lamâie, vegani – completează gama deja existentă de biscuiți; crutoane cu curry și banane – completează gama deja existentă de crutoane cu ierburi și tomate; sticks-uri musli cu piersică și banane – completează gama deja existentă de sticks-uri cu pizza și cu cașcaval.

Turtle

O altă gamă de produse din portofoliul Managis Bio, cu produse 100% organice, certificate ecologic și fără gluten, originară din Belgia, s-a completat cu sortimente noi, deosebite. Astfel, pe lângă cerealele fără gluten cu superfructe (chia, goji, dude), cerealele cu fibre (curmale, smochine, seminţe, făină orez), cerealele cu semințe, cerealele clasice cu şi fără gluten, cerealele fără gluten cu bucăți de ciocolată și cerealele cu Granola, gama de produse a fost completată cu o gamă nouă de cereale fără gluten pentru copii.

Cerealele pentru copii au o etichetă curată, cu mai puțin zahăr și cu mai multe fibre. Gama conține alternative fără gluten, într-o sortimentație ce cuprinde: bile crocante învelite în ciocolată, cereale crocante din orez cu cacao, bile crocante din porumb învelite în miere, inele colorate multi-cereale fără gluten, pernuțe crocante cu umplutură de alune fără gluten, cereale din secară expandate cu miere, fulgi eco cu tărâțe, fulgi multi-cereale cu ciocolată neagră fără gluten.

Managis Bio

În plus, gama de produse Turtle a fost completată și cu cremele tartinabile fără adaos de zahăr și fără gluten, la borcane de 200g. Fabricate din ingrediente de foarte bună calitate, produsele reprezintă o alternativă superioară la produsele tartinabile de ciocolată obișnuite și sunt organice, vegane, bogate în fibre și nu conțin ulei de palmier.

Cremele tartinabile Turtle au următoarea sortimentație: alune cu ciocolată, arahide crunchy cu ciocolată și curmale cu cacao.

Managis Bio

În 2020, Tutle au câștigat titlul de Great Taste 2020, pentru produsele din gama POridge.

Nutrisslim

Gama de produse Nature’s Finest by Nutrisslim, aparținând producătorului sloven Nutrisslim, prezent în peste 30 de țări din întreaga lume, este o altă gamă de produse bio din portofoliul companiei Managis Bio ce include băuturi vegetale instant, suplimente de colagen, unt de arahide, cereale pentru micul dejun, inclusiv pentru copii, shake-uri și budinci proteice, semințe, fructe uscate și îndulcitori.

Managis Bio a completat și această gamă cu vitamine și minerale solubile Nutrisslim, produse care au o biodisponibilitate crescută, includ ingrediente premium, au un gust delicios și acoperă nevoile organismului.

Managis Bio

Catalog produse vitamine și minerale solubile Nutrisslim

Managis Bio

În 2020, Managis Bio, unul dintre jucătorii importanți din piața produselor bio din România, a avut o creștere de 25% a cifrei de afaceri, comparativ cu 2019, creștere care a avut la bază completarea și stabilizarea portofoliului de produse, listarea produselor în rețele noi de magazine și eficientizarea distribuției naționale.

Managis Bio a început ca un mic start-up în anul 2012, iar acum este unul dintre principalii importatori de produse bio, alimente pentru adulţi şi copii, alimente dietetice bio fără aditivi şi produse bio fără gluten. Produsele Managis Bio, al carui portofoliu de branduri includ brandurile MogliTurtle, Eisblumerl, GenerousNutrisslim și Managis Bio, sunt disponibile in lanţul de magazine de specialitate Naturalia, în reţeaua de magazine Mega Image, în rețeaua de hipermarketuri cora, în rețeaua de magazine dm (drogerie markt), în reţeaua de magazine specializată Bebetei precum şi in farmacii, dar procesul de listare şi în alte reţele de magazine este în curs de desfăşurare.

De asemenea, produsele companiei Managis Bio sunt disponibile şi în propriul magazin online www.managisbio.ro.

Contact: Dipl. Ec. Daniela Salomie – daniela.salomie@managis.ro, tel: +40 724 350 013.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *