Next_Capitall

Vascar începe distribuția directă în București

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne din România, anunță începerea distribuției directe în București, prin retaileri independenți.

VascarMezelurile și conservele din gama „Moldova în Bucate” vor fi listate în peste 200 de magazine de proximitate, în primele patru luni ale  anului 2016. Alegerea partenerilor tradiționali are la bază considerente strategice legate de volum de vânzări și eficiență operațională.

„Până la finalul anului ne propunem să fim prezenți în aproximativ 500 de magazine reprezentative la nivelul capitalei. Am selectat atent portofoliul de produse ce va fi distribuit în București, pe baza unor cercetări de piață ce au luat în considerare atât specificul consumatorului, cât și nevoile retailerilor. La câteva luni de la lansarea gamei „Moldova în Bucate” ne bucuram de un feedback foarte bun al pieței, ceea ne face extrem de încrezători cu privire la atingerea obiectivelor propuse pentru 2016”, a declarat Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

La finalul anului trecut, Vascar a lansat gama completă de mezeluri „Moldova în Bucate” ce cuprinde produse preparate după rețete tradiționale moldovenești și cu condimente naturale. „Preocuparea constantă a companiei Vascar este să ofere consumatorilor produse cu adevărat gustoase și sănătoase, care respectă cele mai înalte standarde din domeniu. De aceea, preparatele „Moldova în bucate” au la bază rețete tradiționale și condimente naturale, de cea mai bună calitate”, a adăugat Vlad Ciuburciu.

Vascar a înregistrat la finalul anului 2015 o cotă de piață de 3% în categoria mezelurilor, 4% în categoria pateu și 6,4% în categoria de mâncare și carne la conservă.

Vascar

Cu peste 30 de ani de experiență și o cifră de afaceri de aproape 61.2 de milioane de lei în 2015, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne din România ce procesează și comercializează preparate din carne, pateuri, conserve din carne și mâncăruri la cutie sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru producatorul vasluian lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare și 20 magazine proprii în regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri.

Vascar este o companie care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Vascar începe distribuția directă în București
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: