Carrefour a închis magazinul Market din Liberty Center, iar în locul acestuia Auchan va deschide un supermarket

Carrefour România a anunțat că magazinul său din centrul comercial Liberty Center din București se va închide pe data de 8 septembrie, iar în același spațiu Auchan Retail România va deschide un supermarket, așa cum au anunțat conducerea JLL România.

Carrefour Market„Închiderea magazinului a reprezentat o decizie de business, pe care am agreat-o împreună cu partenerul nostru, Liberty Center, după o atentă radiografie a pieței, înțelegând că preferințele și exigențele consumatorilor noștri au sporit,” au declarat reprezentanții Carrefour România.

Redeschis pe data de 1 martie 2017, magazinul Market din centrul comercial Liberty Mall din Şos. Progresului nr 151-171, sector 5, Bucureşti, a fost primul magazin Billa remodelat de Carrefour sub brandul Market și a reprezentat momentul demarării procesului de remodelare a magazinelor Billa dar și introducerea unui nou concept de supermarket pe piaţa de retail din România.

Pe locul fostului magazin Market din Liberty Center, Auchan Retail România va deschide în curând un supermarket, cel mai probabil sub brandul MyAuchan, ce va avea o suprafață de peste 3,600 de metri pătrați.

Carrefour va deschide un hipermarket la Roman în luna noiembrie

În paralel, planurile de expansiune ale grupului continuă să rămână o prioritate pentru noi. Până în prezent au fost deschise 11 supermarketuri noi, iar S2 va sta sub semnul extinderii magazinelor de proximitate, menținând același ritm al expansiunii ca cel din 2017.

De asemenea, S2 va fi marcat și de deschiderea de noi magazine de tip hipermarket, primul fiind hipermarketul Carrefour Roman, în luna noiembrie, care se va afla în interiorul centrului comercial Roman Center Value. Mai mult, vom acorda o atenție sporită diversificării serviciilor pe care le oferim clienților noștri, precum și extinderii numărului de orașe în care punem la dispoziție serviciul Bringo,” au mai declarat reprezentanții Carrefour România.

Carrefour

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 321 magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Mai mult, prin platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, Carrefour le oferă clienților din Iași, Cluj, Constanța și București posibilitatea de a face cumpărături din peste 50.000 de produse la preț de hipermarket, livrate în 90 de minute.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour a închis magazinul Market din Liberty Center, iar în locul acestuia Auchan va deschide un supermarket

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: