Real, rețeaua de hipermarketuri aparținând METRO Group, va avea conducere dublă în viitor

METRO Group a anunţat mai multe schimbări în conducerea diviziei sale de hipermarketuri Real, reţea prezentă şi în România cu 4 unităti, dar şi în cadrul board-ului grupului.

RealAstfel, la Real, lanţul de hipermarketuri, se va produce o schimbare de generație în cadrul managementului de top: Henning Giesecke, Chief Financial Officer și Patrick Müller-Sarmiento, Chief Merchandise Officer, vor prelua conducerea comună a consiliului de administrație, cu efect imediat.

Actualul președinte al consiliului de administrație, Didier Fleury, va prelua un nou rol strategic în cadrul METRO GROUP și, ca parte a acestei funcții, va raporta direct lui Olaf Koch, președinte al consiliului de administrație al METRO AG.

În acest moment, METRO GROUP deţine magazine Real doar în Germania, după ce, în 2012, a vândut către Auchan hipermarketurile Real din Europa Centrală și de Est, mai exact din Polonia, Rusia, România şi Ucraina, iar în 2014 a vândut şi reţeaua de 12 hipermarketuri Real din Turcia.

În România, METRO GROUP mai operează doar 4 magazine Real, la Arad, Constanța Nord, Oradea Episcopia și Suceava, prin intermediul companiei REAL HYPER MAGAZINE, parte a METRO GROUP.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *