Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna aprilie 2021

În luna aprilie 2021, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 22 magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. În luna aprilie 2021, retailerii care au inaugurat magazine sunt: PENNY, Profi, Lidl, Mega Image și Kaufland.

PROFIretailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna aprilie 2021 un număr de 10 magazine.

Dintre cele 10 magazine deschise în luna aprilie, o unitate este în format Standard (supermarket), 3 unități sunt City, formatul de proximitate, mai restrâns ca suprafață de vânzare și 6 unități sunt Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Reprezinți o companie care furnizează servicii, soluții și echipamente pentru retail și pentru companii, în general?
Înregistrează-ți compania în platforma B2B Meetings!

Mega Image a deschis în luna aprilie 2021 un număr de 7 magazine, dintre care 2 sunt sub brandul Mega Image și 5 sub brandul Shop & Go. Tot în luna aprilie 2021, Mega Image a transformat (extins) un magazin Shop & Go din Brașov într-o unitate Mega Image.

Discounterul PENNY și-a continuat planurile de expansiune și în luna aprilie 2021 prin deschiderea a trei noi magazine, în Pitești, Flamânzi și Roșiorii de Vede, ajungând la 283 de unități la nivel național.

Lidl România a continuat investițiile în România și în luna aprilie 2021 prin inaugurarea unui nou magazin în Timișoara pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Strada Nicolae Andreescu, Nr. 40 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 30 de noi locuri de muncă.

Kaufland România și-a continuat planurile de expansiune pentru anul 2021 și în luna aprilie și a inaugurat un nou magazin în Târnăveni, județul Mureș, ajungând la o rețea națională de 142 de hipermarketuri. Prin deschiderea acestui magazin, compania creează 75 de locuri de muncă noi.

22 de magazine inaugurate în luna aprilie 2021, în retailul alimentar din România


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *