Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna noiembrie 2018

În luna noiembrie 2018, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 54 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate de către retaileri. Luna noiembrie, devine, astfel, luna cu cele mai multe inaugurări de magazine din tot anul.

retailul alimentar retailCarrefour a deschis în luna noiembrie 2018 șase magazine în format Express, patru magazine în format Market și hipermarketul din centrul comercial Roman Value Centre, ajungând la 33 de magazine în acest format la nivel național. De asemenea, retailerul a deschis trei magazine Supeco în Gheorgheni, Sibiu și Iași, ajungând la 13 unități în acest format.

Credit foto: Shutterstock

Lidl România a deschis în luna noiembrie trei magazine în Iași, Arad și Ordoheiu Secuiesc, rețeaua națională ajungând la 240 de unități.

Auchan Retail România a deschis în luna noiembrie primul magazin de proximitate MyAuchan din Craiova și a ajuns la o rețea de 19 unități sub brandul MyAuchan la nivel național.

Profi România a deschis în luna noiembrie 36 de magazine, un record de deschideri pentru retailer în 2018, dintre care 20 în format Standard, 5 în format Loco și 11 în format City.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

retail & FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *