Retail & FMCG – sinteza săptămânii 2 – 6 septembrie 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 2 – 6 septembrie 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii


ESSA Group, NIELSEN România, ROPECO București, IT Genetics și Kooperativa 2.0 sunt primii parteneri și speakeri confirmați ai Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutionsdedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail.

Cea de-a doua ediție a Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions este organizată de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu compania Euroexpo și va avea loc în data de 10 octombrie 2019. Alte confirmări de parteneri și speakeri sunt in curs de concretizare.

Detalii înregistrare

Retail & FMCGRetail

Lidl a continuat investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în București, pe data de 5 septembrie și ajunge la o rețea de 250 de unități în țară.

Supeco, brandul de retail aparținând retailerului Carrefour, a deschis pe 29 august 2019 primul magazin din orașul Reghin, județul Mureș, ajungând astfel la o rețea de 17 magazine în România.

Auchan Retail Romania a deschis pe data de 6 septembrie 2019 supermarketul Auchan din centrul comercial Liberty Center, situat în Șos. Progresului, Nr 151-171, Sector 5, București. Cu o suprafață de vânzare de peste 2.500 mp, noul Auchan Liberty este unul dintre cele mai mari supermarketuri din România.

Carrefour a lansat inițiativa Împreună Creștem România BIO, parte a unui program național mai amplu îndreptat atât către încurajarea producției românești BIO, cât și a unor obiceiuri sănătoase de consum.

Rețeaua de magazine LaDoiPași, dezvoltată de retailerul METRO Cash & Carry, a atins în luna septembrie pragul de 1.000 de magazine la nivel național. Magazinul LaDoiPași cu numărul 1.000 se află în București, pe Sos. București-Magurele nr. 49C și a beneficiat de un eveniment de inaugurare special, cu oferte și activități dedicate clienților din comunitate.

FMCG

Timișoreana a încheiat un nou parteneriat cu Federația Română de Fotbal, devenind sponsor al Echipei Naționale de Fotbal a României.

Servicii

Iată trei tipuri de tehnologii inovatoare, cuprinse în soluții complete customizabile în funcție de tipul și necesitățile fiecărui business din retail, care sunt ușor și simplu de folosit, pentru optimizarea vânzărilor, propuse de IT Genetics, lider pe piața DC/POS, furnizor și integrator de soluții de business complete și customizabile pentru retail.

Evenimente

Sub umbrela “All about visual communication”, un concept unic în România, EUROEXPO pune la dispoziţia vizitatorilor 3 expoziţii, 4 evenimente şi 550 de branduri locale şi internaţionale – toate în acelaşi timp şi în acelaşi loc, PRINT&SIGN, DIGITAL SIGNAGE Show și CORPORATE GIFTS Show. Revista Retail-FMCG.ro este partener media al evenimentelor.

News from Romania

Romanian Grocery Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian Grocery Retail Market, in August 2019, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.


Puteți citi și cele mai proaspete știri din retailul DIY, Home Improvement și Gardening din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată acestui sector, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY,Home Improvement & Gardening retail from Romania and Central and Eastern Europe at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to this sector, directly or by subscribing to the daily newsletter, in english.


Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – sinteza săptămânii 2 – 6 septembrie 2019

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: