ZaharulOradea

Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 20 – 24 martie 2017

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 20 – 24 martie 2017.

Retail

Retail

PROFI a deschis 5 magazine noi și devine rețeaua cu cele mai multe magazine din România. Noile magazine au fost deschise la Predeal, Bacău, Stulpicani, Iancu Jianu și Vădăstrița, rețeaua PROFI ajungând la 531 de unități.

Credit Foto: shutterstock.com  

Prin intermediul studiului anual Retailer Scorecard, WWF-România evaluează performanţa de mediu a principalilor retaileri alimentari din România, analizând politicile de sustenabilitate implementate și produsele certificate sau locale disponibile la raft.

Retail internațional

Alain Caparros îşi va încheia mandatul de CEO al REWE Group, începând cu 30 iunie 2017. De la 1 iulie, noul CEO al companiei va fi Lionel Souque.

Grupul Transgourmet, operatorul magazinelor cash & carry Selgros, a generat vânzări nete de 8,6 miliarde de euro în 2016, la nivel internațional. 

FMCG

Peste 29.000 de vizitatori ai The International Food and Drink Event 2017, cel mai mare târg de alimente și băuturi din Marea Britanie.

Transavia a participat între 18 și 20 martie 2017 la cea de-a 4-a ediție a evenimentului Food Expo Greece 2017.

Britanicii apreciază carnea de pui CocoRico – o dovedește numărul record de clienți care au vizitat standul CocoRico din cadrul International Food & Drink Event IFE 2017.

GSK Consumer Healthcare anunță lansarea celei de-a șasea ediții a campaniei Zâmbește România.

Analize

DAAS International Group devine partener național exclusiv pentru soluția Connected Cabinets de la Simfony Mobile în relația cu lanțurile de retail din România.

PayPoint România anunţă lansarea serviciului PayPoint Colet Expres, oferit în parteneriat cu FAN Courier.

Studii de piață

Valoarea totală a fuziunilor şi achiziţiilor din România a crescut cu 17% în 2016 faţă de anul anterior, depăşind 3,6 miliarde de Euro, arată o analiză efectuată de echipa integrată de Tranzacţii a PwC România.

Retail & FMCG news – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 20 – 24 martie 2017

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: