Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 6 februarie – 10 februarie 2017

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 6 februarie – 10 februarie 2017.

retailRetail

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care MEP Retail Investments SRL preia Profi Rom Food SRL, în urma acordului de vânzare anunțat în luna noiembrie 2016.

Credit Foto: shutterstock.com

Hipermarketurile Auchan îmbunătățesc performanța retailerului francez, după ce retailerl a înregistrat o scădere a vânzărilor totale cu 0,93% în 2016, ajungând până la 15,5 miliarde de euro.

Testați gratuit soluția Simfony Connected Cabinets pentru o refrigerare mai eficientă: Soluțiile M2M (Machine to Machine) și IoT (Internet of Things) sunt folosite de tot mai mulți retaileri, iar în curând vor deveni obligatorii pentru cei care doresc să mențină pasul cu concurența.

FMCG

Erik Hageleit s-a alăturat Grupului Hochland, liderul pieței de brânzeturi din România, în calitate de Director General al companiei.

Alexandra David este noul Director de Resurse Umane al FrieslandCampina Romania, funcție din care coordonează activitățile de HR ale companiei pentru aproape 700 de angajați.

Analize

GfK privind climatul de consum în UE: pentru cele 28 de țări UE, climatul de consum a crescut cu valori de la 5,6 puncte până la 17,9 puncte între lunile septembrie și decembrie 2016, înregistrând cea mai valoare din ultimii nouă ani.

Retail & FMCG news – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 6 februarie – 10 februarie 2017

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: