Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 27 iunie – 1 iulie 2022

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG) din România, în sinteza săptămânii 27 iunie – 1 iulie 2022.

În perioada 26 – 27 octombrie 2022, va avea loc evenimentul EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, expoziția dedicată tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru retail & eCommerce & industria FMCG. Expoziția va avea și o componentă aplicată prin intermediul B2B Meetings, platforma online care programează întâlniri de business în cele două zile ale expoziției. Evenimentul EXPO RETAIL 2022, care se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat – București, este organizat de publicația de business retail-FMCG.ro.

pennyRetail

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, și-a continuat planul de extindere prin deschiderea unui nou magazin în Slobozia. Cu această deschidere, rețeaua PENNY ajunge la 312 magazine în România.

Lidl România a inaugurat un magazin în orașul Mediaș, județul Sibiu, pe data de 30 iunie. Cu această deschidere rețeaua națională a ajuns la 333 de magazine.

FMCG

Patru fermieri din localitatea Gheorghe Doja, județul Ialomiţa, cu experienţă de 20 de ani în agricultură, împreună cu Microfruits, un trader de top din sectorul de fructe şi legume, au fondat, la finalul anului trecut, Cooperativa Agricolă Bostănăria, specializată în producţia mai multor soiuri de pepeni.

E-commerce

Cu o creștere de 13% la nivel european în 2021, până la 718 miliarde de euro, comerțul online a demonstrat că a devenit și mai ferm ancorat în economie și societate, după ce în perioada pandemiei de COVID-19 a reprezentat pentru mulți oameni principala sursă de aprovizionare, se arată în Raportul 2022 privind comerțul electronic european publicat de către Ecommerce Europe și EuroCommerce.

Primele imagini de la EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, un eveniment expozițional B2B dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening, organizat de publicația BricoRetail.ro, care a avut loc la București, în perioada 29 – 30 iunie 2022

Oameni

Andrew Kennedy, în prezent General Manager al businessului Unilever din Europa de Sud-Est, coordonează, începând cu 1 iulie 2022, și businessul Unilever din Europa Centrală și de Sud.

Servicii

Tehnologia Honeywell Voice a devenit un catalizator în reproiectarea proceselor și sistemelor centrelor de distribuție pentru că oferă lucrătorilor din depozite un flux de lucru hands-free sigur, eficient și precis.

Evenimente

Tchibo Coffee Service, Cramele Recaș, Perla Harghitei, Siviero Maria și Managis Bio au fost partenerii evenimentului EXPO DIY 2022 – Smart Green Home (29 – 30 iunie), evenimentul expozițional dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening, cu focus pe produse și soluții ecologice, organizat de publicația BricoRetail.ro, ce va avea loc la București, la Combinatul Fondului Plastic, în perioada 29 – 30 iunie 2022.

În săptămâna 14-19 iunie, la cea de-a 6-a ediție a Bucharest Tech Week, au participat 82 de companii și peste 29.900 de vizitatori, dintre care 1550 de specialiști și peste 28.400 de pasionați de tehnologie, digitalizare și inovații, atât la evenimentele desfășurate în format fizic, cât și pe platforma online MyConnector.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *