Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 26 februarie – 1 martie 2024

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG din România, în sinteza săptămânii 26 februarie – 1 martie 2024. 

EXPO RETAIL 2024 – Digital, Green & Tech, a treia ediție a târgului profesional dedicat tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, ce va avea loc în perioada 25 – 26 septembrie 2024, la Universitatea Politehnica din București, a anunțat primii parteneri și expozanți. Expoziția B2B adună, în cele două zile, în același loc, expozanți din România și din alte țări și specialiști în achiziție și alți profesioniști din industrie.

Rezervă un stand aici: www.expo-retail.com/expozanti sau achiziționează un pachet de partener.

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720.120.456


Primii parteneri și expozanți pentru EXPO PET 2024 – Food & Accessories

EXPO PET 2024 – Food & Accessories, prima expoziție B2B cu produse din categoriile hrană și accesorii pentru animale din România, ce va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București, prezintă noi  parteneri și expozanți. EXPO PET 2024 – Food & Accessories va avea loc în paralel cu EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cel mai mare târg profesional din România și din regiune dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Garden, organizat de publicația BricoRetail.ro. 

Rezervă un stand la EXPO PET 2024 – Food & Accessories!

Pachete de partener disponibile: GREEN Partner, HAPPY Partner și PLAY Partener

Oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-petfood.com sau tel. 0720120456

retailRetail

Grupul francez Carrefour a anunțat o performanță financiară solidă în 2023 – o creștere de 10,4% a vânzărilor față de 2022, o creștere de 26% pentru e-commerce și un flux de numerar liber net robust, de 1.622 milioane de euro în 2022. România a înregistrat o creștere de 7% a cifrei de afaceri de la an la an, ocupând al doilea loc în Europa în ceea ce privește creșterea like-for-like, în special datorită campaniilor comerciale de succes.

PENNY România și-a continuat expansiunea accelerată și a anunțat deschiderea primului magazin din 2024, în municipiul Moinești, pe Strada Atelierelor, nr. 6, județul Bacău.

Cu ocazia primei ediții a Convenției Filierelor Auchan, eveniment ce a reunit marți, 27 februarie, zeci de producători agroalimentari români, retailerul a prezentat evoluția proiectului de filiere din ultimii 5 ani, principalii piloni ai acestuia, precum și planurile de dezvoltare pe termen lung.

Kaufland România a deschis două magazine: unul în Zalău și unul în cartierul Militari Residence din Roșu – Chiajna și a ajuns, astfel, la o rețea de 177 de hipermarketuri la nivel național.

FMCG

Lay’s, partenerul no.1 de snacking al românilor, a lansat prima campanie de împăcare pentru movie-cheaters și super emisiunea „Iartă-mă, m-am uitat fără tine”, cu Theo Rose.

E-commerce

Carrefour a încheiat un parteneriat strategic cu Tazz, singura platformă românească de livrare rapidă, ce vizează rețeaua de hipermarketuri din 24 de orașe din țară.

Servicii

SyndiFi, platforma care oferă acces la investiții imobiliare, a fost lansată în România și estimează că va avea în portofoliu proiecte comerciale de peste 40 milioane de euro la finalul anului 2024.

Analize

Cele mai multe tipuri de afaceri care se extind internațional sunt din HoReCa și retail, iar recent din sectorul de servicii, potrivit Franchwise, cea mai mare companie de consultanță de francizare internă și externă din România.

News from Romania

Romanian FMCG Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian FMCG Retail Market and FMCG industry, in February 2024, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *