Retail & FMCG – sinteza săptămânii 7 – 11 octombrie 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 7 – 11 octombrie 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii


Pe 10 octombrie 2019, a avut loc cea de-a 2-a editie a Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail, în pavilionul C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO. Pe durata conferinței, am făcut live publishing (live text) de la fața locului, asfel încât să puteți afla în timp real noutățile prezentate în cadrul evenimentului.

LidlRetail

Cu un scor de 99,1%, Lidl a obținut certificarea BREEAM Outstanding pentru magazinul din București, de pe Strada Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu, Nr. 58A.

Kaufland va deschide pe data de 14 noiembrie un magazin în Promenada Sibiu, un proiect NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, situat în zona Gării Centrale, pe strada Lector, nr 1 – 3A.

Carrefour România a continuat programul “Punem preț pe plastic” și a lansat Plata Cu PET-ul în 6 orașe din țară.

FMCG

La un an de la lansarea Chivas Ultis pe piața din România, Ian Logan, International Brand Ambassador Chivas Brothers, a fost prezent în țară în cadrul unei vizite speciale, dedicate primului single malt din portofoliul Chivas Regal, ocazie cu care am avut plăcerea să realizăm și noi, publicația retail-FMCG.ro, un interviu cu, probabil, cel mai mare specialist în scotch whisky din lume.

Herbamare, singura sare cu ierburi care conține in totalitate condimente proaspete și naturale, amestecate cu sare de mare și alge marine, este „un condiment şi un aliment, o încântare pentru cerul gurii și un tratament pentru organism”, așa cum spunea creatorul său Alfred Vogel.

Din această toamnă, iaurturile din gama Danone poartă pe ambalaje poveștile câtorva dintre gospodarii care furnizează lapte către fabrica din București.

UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD (URBB) și-a extins portofoliul din România, aducând #șiaici noua bere fără alcool Carlsberg 0,0%, un sortiment super premium, cu un gust echilibrat de malț, ușor amărui, cu aromă distinctă și plăcută de hamei proaspăt și cu un conținut redus de calorii – 15kcal/100 ml.

Servicii

Compania ROPECO, principalul furnizor local de soluții și echipamente în domeniul procesării numerarului, dezvoltă în prezent proiecte de implementare a unor soluții de tip self-checkout, la mai multi clienți de top din retail-ul local.

Parteneriatul dintre Samsung și Iulius Town Timișoara a presupus instalarea în cadrul ansamblului mixt a celui mai mare ecran LED Samsung de exterior din Sud-Estul Europei.

În contextul aniversării a 20 de ani, Consiliul Român pentru Publicitate a făcut publice primele detalii cu privire la Marca Etică RAC, o viză care, odată folosită într-o comunicare comercială audiovizuală, atestă faptul că brandul realizează o comunicare etică din punctul de vedere al Codului de practică în comunicarea comercială RAC și respectă legislația CNA în vigoare.

Evenimente

GPeC SUMMIT, evenimentul Anului în E-Commerce și Digital Marketing, ce va avea loc în perioada 4 – 5 noiembrie 2019, aduce pe scenă speakeri internaționali de renume care vor aborda subiecte de actualitate pentru specialiștii în digital marketing, eCommerce, social media și comunicare în era digitală.

Govnet Conferences organizează, joi, 17 Octombrie 2019, cea de-a șasea ediție a Romanian Real Estate Forum 2019, la Hotel InterContinental București, Sala Fortuna, etaj 21, eveniment dedicat pieței imobiliare de retail.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *