Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 11 – 15 septembrie 2023

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG din România, în sinteza săptămânii 11 – 15 septembrie 2023.

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech, târgul profesional dedicat tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, ce va avea loc în perioada 25 – 26 octombrie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, sala Senat, din București, a anunțat noi parteneri și expozanți.

Evenimentul EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este organizat de publicația de business retail-FMCG.ro.

Rezervă unul dintre ultimele standuri, aici: www.expo-retail.com/expozanti sau achiziționează un pachet de partener.

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720.120.456

 

Astfel, Comarch este noul partener SMART, Infinite IT este noul partener GREEN, iar Merchant Pro, QInStore Radio și Total Tech, alături de partenerul său AROS sunt expozanți. De asemenea, GÉPBÉR-Színpad este Visual Partner.

Aceste companii se alătură celorlalți parteneri și expozanți EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech:

  • Sameday, RELEX Solutions și partenerul său local re:innovation și Gun Media – parteneri SMART și expozanți
  • Plin Tech – partener TECH și expozant
  • GLOVE, Soft Net Consulting, Update Advertising și Recicleta (un program Viitor Plus) – parteneri GREEN și expozanți
  • TSC Auto Id Technology, Plametco, Vlarox, GfK România, Danubius, SCALE EXPERT, Quality Trend, Sintezis Birotica, ANKER Solutions și PlanRadar – expozanți
  • Coca-Cola – Refreshment Partner
  • Happy Friday – Catering Partner
  • Media Models – Hostess Partner

Retail

Glovo, platforma de delivery multi-categorie, care oferă acces la o varietate mare de produse, a anunțat dezvoltarea parteneriatului cu Maxi Pet, hypermarketul animalelelor de companie.

FMCG

Interviu pentru publicația retail-FMCG.ro cu Adelina Din Țurcanu, Head of Marketing Pernod Ricard – compania care deține unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri de vinuri şi băuturi spirtoase din lume – despre obiectivele companiei în legătură cu participarea la festivaluri, rolul acestora în strategia de marketing, despre trendurile din piață și despre evoluția comportamentului consumatorilor.

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, a lansat Raportul de Sustenabilitate, ce urmărește acțiunile din anul 2022.

EcoBioGreen

RetuRO a solicitat oficial, printr-o cerere către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, o prelungire de cel puțin trei luni a termenului de punere în funcțiune a Sistemului de Garanție Returnare (SGR).

Servicii

Optimall SFA by AROBS, soluția de automatizare a forței de vânzări lansată acum 20 de ani de către AROBS Transilvania Software, investește în dezvoltarea continuă a aplicației, și a lansat noua versiune mobile, care optimizează activitatea clienților din producție și distribuție din România.

SLS Cargo, operatorul de logistică și transport deținut de FAN Courier, a inaugurat primul terminal intermodal pe care îl operează exclusiv, investiție realizată în incinta P3 Bucharest A1, unul dintre cele mai complexe parcuri industriale din România.

Analize

Conform rezultatelor analizei de monitorizare a reclamelor, realizate de mediaTRUST în perioada 1-31 august 2023, Penny, lanțul de supermarketuri de tip discount deținut de Rewe, a dominat în ceea ce privește investițiile în publicitate. Lidl a ocupat locul secund, în timp ce Kaufland s-a clasat pe poziția a treia.

Evenimente

Inter Conecter, compania timișoreană specializată de peste 20 de ani în importul de cafea, dulciuri și produse alimentare premium, continuă tradiția zilelor dedicate ciocolatei și organizează Ziua Ciocolatei Premium, evenimentul aflat la a IV-a ediție, ce se va desfășura pe data de 21 septembrie 2023, la Pullman World Trade Center București – sala ”Beijing&Viena”, începând cu ora 10.00.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *