Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 15 – 19 aprilie 2024

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG din România, în sinteza săptămânii 15 – 19 aprilie 2024. 

A III-a ediție a EXPO RETAIL 2024 – Digital, Green & Tech – expoziția B2B dedicată tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail, eCommerce, industria FMCG și sectoarele HoReCa și Food Service, va avea loc în perioada 25 – 26 septembrie 2024, la Universitatea Politehnica din București.

Lansat în 2022, evenimentul EXPO RETAIL 2024 asigură continuitatea conceptului său Digital, Green & Tech și în a treia sa ediție, concept prin care își propune să promoveze noutăți și inovații tehnologice, echipamente și servicii pentru companii. Astfel, expoziția reprezintă o oportunitate pentru vizitatori de a vedea noutăți și inovații din domeniu, în vederea unor upgrade-uri pe tehnologie și echipamente sau în vederea implementării unor servicii noi, care să îmbunătățească experiența de shopping a clienților.

Rezervă un stand aici: www.expo-retail.com/expozanti sau achiziționează un pachet de partener.

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720.120.456


EXPO PET 2024 – Food & Accessories, prima expoziție B2B cu produse din categoriile hrană și accesorii pentru animale de companie din România, ce va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București, prezintă noi parteneri și expozanți.

Rezervă unul dintre ultimele standuri!

Pachete de partener disponibile: GREEN Partner, HAPPY Partner și PLAY Partener

Oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-petfood.com sau tel. 0720120456


Invitație pentru buyeri și directori de achiziție la EXPO PET 2024 – Food & Accessories, prima expoziție B2B cu produse din categoriile hrană și accesorii pentru animale din România, ce va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București. EXPO PET 2024 – Food & Accessories va avea loc în paralel cu EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cel mai mare târg profesional din România și din regiune dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Garden, organizat de publicația BricoRetail.ro. 

retailRetail

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, stabilind un nou record pentru România, conform CBRE.

Ceremonia de decernare a Premiilor Internaționale pentru Tranziție Alimentară (IFTA), care a avut loc în luna martie, la Paris, a desemnat cele mai responsabile branduri în materie de Responsabilitate Socială Corporativă, votate de către 250.000 de clienți Carrefour din șapte țări membre ale Grupului.

Kaufland România și-a consolidat parteneriatul cu Federația Română de Rugby prin inaugurarea primului sezon din Liga de Rugby Kaufland, o competiție dedicată celor mai performante echipe de seniori din țară.

FMCG

Mondelēz International a publicat raportul Snacking Made Right pentru 2023, care prezintă progresul anual semnificativ al companiei în ceea ce privește prioritățile sale de mediu, sociale și de guvernanță (ESG).

Coca-Cola a lansat în România nu una, ci două variante noi de băuturi cu aromă revigorantă de citrice.

Servicii

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, a pus la dispoziția comercianților o serie de instrumente care să-i ajute să gestioneze mai rapid și mai ușor procesul de colectare manuală a ambalajelor returnate de către consumatori.

RetuRO are întâlniri recurente și colaborează îndeaproape cu toate părțile implicate pentru a identifica dificultățile care apar în această etapă de început și pentru a optimiza aspectele semnalate atât de către operatorii economici, cât și de către consumatori.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *