Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 16 – 20 iulie 2018

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 16 – 20 iulie 2018.

Retail nielsenPREMIUM: Piața de retail este în tranziție, iar condițiile pieței pentru adoptarea inovației și reevaluarea parteneriatelor sunt cât se poate de favorabile. Este o industrie unde apar tot timpul provocări noi dar și oportunițăți în adaptarea și adoptarea unor modelele de business din retailul tradițional. Magazinele fizice și nevoia de a angaja resursă umană nu vor dispărea. Pentru mulți retaileri, deținerea unui magazin, atât fizic, cât și online, va rămâne o componentă importantă a procesului de dezvoltare.

Credit Foto: shutterstock.com

Retail

Carrefour Group, al doilea cel mai mare retailer mondial, a anunțat achiziționarea So.bio, un lanț de magazine specializate în distribuirea produselor organice din Franța.

FMCG

Danone România a înregistrat în 2017 rezultate financiare pozitive, care consolidează o poziție profitabilă ce permite companiei să continue investițiile locale în acest an.

În primul an de implementare, programul educațional LA TINEri ESTE PUTEREA, derulat de Coca-Cola HBC România în parteneriat cu Asociația The Social Incubator, a adus împreună în cadrul cursurilor peste 1.200 de tineri români, preponderent din medii defavorizate.

Hochland și-a îmbogățit portofoliul local și a lansat un nou brand, deja consacrat pe piața din Germania: Grünländer.

Studii

România punctează cel mai slab la așteptările privind starea economiei între cele 28 de țări europene analizate de studiu GfK privind climatul de consum în Europa pentru al doilea trimestru din 2018.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 16 – 20 iulie 2018
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: