Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 18 – 22 iulie 2022

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG) din România, în sinteza săptămânii 18 – 22 iulie 2022.

retail-FMCG.ro, publicația B2B dedicată retailului alimentar, sectorului eCommerce și industriei FMCG, organizează în perioada 29 – 30 iunie 2022, evenimentul EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, expoziția dedicată tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru retail & eCommerce & industria FMCG, pentru care lansează o invitație de participare pentru buyerii de tehnologie dn retail, eCommerce și industria FMCG. Expoziția va avea și o componentă aplicată prin intermediul B2B Meetings, platforma online care programează întâlniri de business în cele două zile ale expoziției. Evenimentul EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat – București. În același loc, publicația BricoRetail.ro a organizat, în perioada 29 – 30 iunie 2022, evenimentul expozițional EXPO DIY 2022 – Smart Green Home.

carrefourRetail

Carrefour și Bringo au atins recent pragul de 5 milioane de comenzi în aplicație, după 5 ani de la prezența Bringo pe piață. În această perioadă, s-au făcut peste 10 milioane de accesări și 750.000 de mesaje au fost lăsate în aplicație de utilizatori pentru echipele de livratori Bringo și pickeri Carrefour, care îndeplinesc rolul unor „personal shopperi”.

Despre toate acestea dar și despre comportamentul consumatorului în zona de e-commerce și despre planurile BRINGO, am stat de vorbă cu Gabriela Stănică, Chief Information & Data Officer și Director E-commerce, Carrefour România, într-un interviu în exclusivitate pentru publicația retail-FMCG.ro.

Primul transport de marfă cu un camion electric din România a fost inaugut pe data de 21 iulie 2022, de către Blue River. Compania va folosi un camion 100% electric, marca SCANIA, pentru a asigura transportul mărfurilor cu temperatură controlată pentru Lidl România. Acest parteneriat reprezintă o premieră pentru transportul de mărfuri din România și face parte din strategia comună a celor trei companii de a contribui la un viitor mai bun, sustenabil.

FMCG

Activia a lansat pe piață o nouă gamă de iaurturi de băut fără zahăr adăugat cu gust delicios, dedicată consumatorilor care își doresc un regim alimentar echilibrat și diversificat.

Food Service

Platforma Tazz și-a extins serviciile de livrare pe timpul verii pe plajele și la cazările din stațiunea Mamaia, dar și pe plajele din Constanța.

Popeyes, celebrul restaurant american cu servire rapidă, a deschis cel de-al doilea restaurant în București, în ParkLake Shopping Center, pe 30 iulie 2022.

E-commerce

La mai puțin de un an de la lansarea primei ediții Primul, un cupaj din Fetească Neagră, Syrah și Cabernet Sauvignon care a câștigat medalia de argint la Concursul Mondial de la Bruxelles 2022, desprevin.ro a creat cea de-a doua etichetă, Primul rose.

Bringo, platforma specializată în cumpărături online și livrare la domiciliu, și PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, au devenit parteneri cu scopul extinderii opțiunilor pentru cumpărături online.

Servicii

Wizrom Software, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și integratori de software de business din România, a anunțat încheierea unui parteneriat privind integrarea platformei digitale Postis în propriul sistem ERP, pentru a oferi clienților săi acces la un sistem complet de management și livrare a comenzilor online și al distribuției B2B.

Evenimente

Teambuilduing-ul e-commerce-ului românesc, ecomTEAM, s-a întors, iar cea de-a 12-a editie, care va avea loc pe 7 și 8 septembrie la Brașov, reunește unele dintre cele mai importante voci din industrie.

Concluzii, cifre și imagini după expoziția B2B EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, organizată în perioada 29 – 30 iunie 2022, la București, de către publicația de business BricoRetail.ro, dedicată categoriilor de produse de bricolaj, îmbunătățirea locuinței și grădină.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *