Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 22 – 26 august 2022

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG) din România, în sinteza săptămânii 22 – 26 august 2022.

EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, expoziția dedicată tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, care va avea loc în perioada 26 – 27 octombrie 2022 la Combinatul Fondului Plastic din București, își prezintă primii parteneri și expozanți. Astfel, Cargus este partener SMART și expozant, Plin Tech este partener TECH și expozant, Vectra Eurolift Service și Recicleta (un program Viitor Plus) sunt parteneri GREEN și expozanți, iar BIODEGRA, FEPRA și Artificial Intelligence Visual Analytics (AiVA) sunt, de asemenea, expozanți. Evenimentul este organizat de retail-FMCG.ro, publicația B2B dedicată retailului alimentar, sectorului eCommerce și industriei FMCG. 

 

Rezervă un stand în EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, aici: www.expo-retail.com/expozanti

Retail

Carrefour România și Crucea Roșie Română au lansat campania „Binele are un plan, începe cu un ghiozdan,” prin care facilitează accesul la un început de an școlar fără griji pentru cât mai mulți elevi din mediile defavorizate din țară.

FMCG

Tuborg România a decis să fie aproape de consumatori prin intermediul celei mai mari campanii promoționale de până acum pentru brandul Tuborg.

„HEINEKEN Makers” este conceptul care definește prima campanie externă de employer branding lansată de HEINEKEN România.

E-commerce

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de începerea anului școlar, clienții au căutat pe site-ul eMAG de trei ori mai mult rechizite și ghiozdane față de lunile anterioare, tendință care se estimează că va continua și în prima săptămână de școală.

Magazinul online Mobino.ro lansează „Back to School”, campanie promoțională cu reduceri de până la 50% la sute de produse pentru începerea noului an școlar. Campania se va desfășura în perioada 24.08 – 6.09.2022, campanie împărțită în două perioade pentru o mai bună varietate de promoții la produse electronice și electrocasnice.

Servicii

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, a continuat dezvoltarea portofoliului său din România cu un nou parc industrial în Arad.

Bringo, platforma specializată în cumpărături online și livrare la domiciliu, a adus în aplicație Benefito Mobile, un produs în premieră în industriile de telecom și retail din România – singura cartelă prepaid prin care utilizatorii primesc credit la achiziția de produse și servicii.

Compania RetuRO Sistem Garanție Returnare S.A. a devenit administratorul  sistemului de garanție-returnare din România, printr-o Hotărâre de Guvern emisă astăzi.

Evenimente

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la startul evenimentului ecomTEAM 2022, team building-ul e-commerce-ului românesc, organizat pe 7 și 8 septembrie la Brașov.

Povestea video a expoziției EXPO DIY 2022 – Smart Green Home (29 – 30 iunie):


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *