Retail & FMCG – sinteza săptămânii 2 – 6 martie 2020

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 2 – 6 martie 2020.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

În perioada 23 – 25 septembrie 2020, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP 2020, a treia ediție a singurei expoziții din România dedicate serviciilor pentru retail, ce va avea loc în pavilionul central din cadrul centrului expozițional Romexpo.

Pentru rezervări standuri în cadrul expoziției EXPO SHOP 2020, parteneriate conferință și înregistrare vizitatori, detalii la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043.

Retail magazineRetail

Mega Image a accelerat strategia de dezvoltare durabilă care are ca obiectiv reducerea poluării și protejarea mediului înconjurător prin măsuri și soluții de diminuare și reutilizare a cantității de plastic comercializate în toate magazinele.

Credit foto: Shutterstock

FMCG

Toneli, liderul pieței de ouă de consum din România, a continuat campania de comunicare a avantajelor consumului de ouă, cod 1 – Free Range, începută anul trecut și a demarat un amplu proces de promovare in-store în retailul modern, prin acțiuni de sampling cu degustare și distribuție de flyere.

Gama de produse lactate sub brandul Din Țara Ta, parte importantă din strategia de dezvoltare a companiei Sole Mizo România cu produse locale, fabricate în România, cu materie primă din România, se extinde pe piața locală.

Harta Reciclării, platforma națională, interactivă, care permite identificarea și localizarea punctelor de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile din România, a fost utilizată până acum de peste 130.000 de utilizatori unici și a adunat 7.829 de puncte de colectare separată.

Evenimente

ecomTEAM 2020, evenimentul anului în eCommerce, ce va avea loc în perioada 31 martie – 1 aprilie 2020, la Hotel Kronwell, Brașov, a anunțat noi speakeri de top, precum și Oferta de participare 1+1 Gratuit.

Analize

Majoritatea organizațiilor mari din România au un plan de continuitate a afacerii (business continuity plan), care de obicei este concretizat sub forma unui document care cuprinde acțiunile necesare reluării activității în cazul apariției unor situații atipice și cu impact semnificativ asupra businessului. O analiză realizată de Deloitte România.

News from Romania

Romanian Grocery Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian Grocery Retail Market and FMCG industry, in February 2020, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *