Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna decembrie 2018

În luna decembrie 2018, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 62 magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate de către retaileri.

retailul alimentar magazineCarrefour România a deschis în luna decembrie 2018 două hipermarketuri în Satu Mare și Baia Mare, ajungând la o rețea națională de 35 de unități în acest format.

Credit foto: Shutterstock

De asemenea, retailerul francez și-a continuat expansiunea în România și pe formatele supermarket și proximitate, deschizând în luna decembrie 2018 alte 12 magazine: 10 sub brandul Express si 2 sub brandul Market.

PROFI

PROFI a încheiat luna decembrie 2018 cu un total de 23 de magazine inaugurate, dintre care 14 în format Standard și 9 în format Loco. Astfel, PROFI opera la finalul anului o rețea națională de 925 de magazine, prezente în 460 de localități.

În luna decembrie 2018, retailerul Mega Image a inaugurat 16 magazine, dintre care 7 sub brandul Mega Image și 9 sub brandul Shop&Go. În total, în 2018, retailerul a deschis 83 de magazine: 32 sub brandul Mega Image (dintre care 2 extinderi din Shop&Go în Mega Image și o relocare de magazin Shop&Go) și 51 Shop&Go. Astfel, Mega Image ajunge la o rețea de 674 de magazine la finalul lui 2018.

Lidl România a deschis în luna decembrie 2018 un magazin în Brașov, rețeaua națională ajungând la 241 de unități.

REWE România a deschis 8 magazine Penny Market în luna decembrie 2018, rețeaua națională ajungând la un total de  236 de unități.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Retailul alimentar & industria FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *