Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna septembrie 2020

În luna septembrie 2020, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 35 de magazine, în acest calcul intrând doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna septembrie 2020 sunt: Kaufland, PROFI, Mega Image, Lidl, Penny și Supeco.

retailul alimentarLidl a deschis în luna septembrie 2020 un număr de 4 magazine: unul în București, unul în Vaslui, unul în Luduș și unul în Râmnicu Sărat.

Supeco a deschis în luna septembrie 2020 două noi magazine în Suceava și în Arad, rețeaua națională ajungând la 27 de unități.

PROFI a deschis în luna septembrie 2020, un număr de 20 de magazine, dintre care 1 magazin Standard, 13 magazine City și 6 magazine Loco.

De asemenea, PROFI a deschis în luna septembrie 2020 primul său concept de magazin în Ploiești, ocazie cu care a anuțat că își schimbă identitatea vizuală. Magazinul concept este astfel proiectat încât să poată fi replicat în oricare dintre  formatele rețelei, pentru a le îmbunătăți. Magazinul din Ploiești nu este un magazin nou, ci un tot magazin PROFI care a fost transformat sub noul concept.

În perioada iunie – septembrie 2020, retailerul a inaugurat un număr de 25 de magazine, dintre care 7 unități în luna septembrie, rețeaua ajungând la un total de 818 unități.

Kaufland România a deschis în luna septembrie 2020 un format premium de magazin, cu facilități ecologice, în nordul Bucureștiului.

PENNY a deschis în luna septembrie 2020 un nou magazin în Mediaș, rețeaua națională ajungând la 265 de unități.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *