Sinteza săptămânii 4 – 8 iunie 2012

  • de

Compania Farmec a lansat la începutul acestei săptămâni promoţia naţională Aur, Argint şi un Bronz Perfect, ce se va derula în perioada 1 iunie-12 august 2012.

La Braşov, reţeaua de magazine PROFI a inaugurat prima groapă 3D din oraş care a devenit o nouă atracţie turistică.

În doar două luni de la startul oficial al programului, reţeaua „La Doi Paşi” cuprinde deja 200 de magazine deschise.

Din luna iunie 2012, Mandy Foods Grup a adăugat portofoliului său de produse o nouă gamă de pateuri: pateurile de peşte.

Tot în această săptămână, domeniile Vânju Mare au lansat vinul Merlot Rosé sec 2011, premiat la Cannes de Juriul Concursului Internațional „Mondial du Rosé 2012” cu Medalia de Aur.

Olivier Faujour a fost numit Președinte al companiei producătoare de lactate Yoplait, înlocuindu-l pe Lucien Fa, care a ales să părăsească grupul francez.

Carrefour urmărește retragerea de pe piață a câtorva categorii de produse nealimentare, care s-au dovedit puțin profitabile, în contextul economic actual.

Companiile Coca-ColaFord Motor CompanyHJ HeinzNike şi Procter & Gamble au anunţat formarea Plant PET Technology Collaborative (PTC), un grup strategic de lucru care urmăreşte accelerarea dezvoltării şi utilizării materialelor PET realizate 100% pe bază de plante şi fibre.

Grupul belgian de retail Delhaize şi-a prezentat cel de-al cincilea raport de sustenabilitate, din perioada  2009-2011, confirmându-şi angajamentul pe termen lung față de proiectele de sustenabilitate.

Divizia Billa a Grupului Rewe a alocat 300 de milioane de euro suplimentare (396 milioane de dolari) pentru extinderea și modernizarea rețelei sale magazine în următorii doi ani.

Compania Brandtailors a lansat un nou brand de produse de hârtie igienico-sanitare, Lila Camilla. 

Compania Heineken a anunțat preluarea producătorului belgian de cidru, Stassen.

Miercuri, 6 iunieLidl a inaugurat un nou magazin în Timişoara, situat pe Strada Miresei nr. 1.

Mega Image a deschis un nou magazin Shop&Go în Bucureşti, joi, 7 iunie. Magazinul este situat pe Strada Centurii, nr. 7, bl. 113 A, în sectorul 6.

Transavia, liderul pieţei locale a cărnii de pasăre, a anunţat finalizarea investiţiei la fabrica de nutrețuri combinate de la Sântimbru, judeţul Alba.

Furnizorii retailerului britanic Tesco au de acum înainte propriul portal, Tesco Connect.

Walmart a înregistrat un real succes în urma punerii în aplicare a modului de plată online: cumpărăturile online efectuate prin sistemul Pay with Cash reprezintă 2% din totalul comenzilor efectuate online pe site-ul Walmart.com.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *