Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 28 martie – 1 aprilie 2022

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG) din România, în sinteza săptămânii 28 martie – 1 aprilie 2022.

BricoRetail.ro, publicația B2B dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening, organizează în perioada 29 – 30 iunie 2022, evenimentul internațional EXPO DIY 2022, sub conceptul Smart Green Home, o expoziție dedicată produselor din categoriile DIY, Home Improvement & Gardening, cu focus pe soluții și produse ecologice. Evenimentul EXPO DIY 2022 se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, str. Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București.

Rezervă un stand până la data de 15 aprilie 2022 și beneficiezi de un discount de 10%.

Retail - PennyRetail

PENNY și-a continuat planul de extindere prin deschiderea unui nou magazin în zona metropolitană a municipiului Suceava, comuna Moara, județul Suceava, ajungând astfel la o rețea națională de 307 magazine.

Carrefour România derulează un proiect de test în parteneriat cu start-up-ul AiSA (Artificial Intelligence Space Analytics), participant pe care l-a mentorat la ediția de anul trecut a Innovation Labs, recunoscutul program de accelerare pentru business-urile tehnice aflate la început de drum.

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna martie 2022 un număr de 4 magazine. De asemenea, retailerul și-a relansat pe 31 martie aplicația mobilă de shopping.

FMCG

Golden Foods Snacks SA, unul dintre principalii jucători din piaţa de FMCG din România, a anunțat că începând cu luna ianuarie a acestui an, PepsiCo România devine distribuitorul Elmas, pentru produsele de semințe de floarea soarelui, diferite tipuri precum negre, pestrițe, albe, seminţe de dovleac, arahide, fistic, caju şi migdale.

E-commerce

Supermarketul online sezamo, parte a grupului european Rohlik, care își lansează serviciile în luna aprilie, a anunțat introducerea pungilor reutilizabile pentru livrarea comenzilor, din grijă pentru mediu și pentru a încuraja comportamentul sustenabil al consumatorilor.

Servicii pentru retail

BeeFast, un start-up tech de curierat ultra-rapid, în doi ani de activitate, a reușit să atragă o finanțare de 500.000 de euro și să încheie contracte cu jucători importanți din big retail.

Studii

Cel mai mic preţ la ulei înregistrat în luna martie a fost de 3,69 lei/litru, în timp ce cel mai mare preţ înregistrat a fost de 11,29 lei/litru, arată datele preluate din platforma Monitorul Prețurilor, instrument gestionat de către Consiliul Concurenţei.

Evenimente

Cu o tradiție de 17 ani, GPeC este considerată cea mai importantă serie de evenimente E-Commerce și Digital Marketing din România. Primele două evenimente majore din această serie au luat startul deja, respectiv programul de auditare și consultanță pentru magazinele online “GPeC E-Commerce Proficiency” și GPeC SUMMIT – eveniment care se va desfășura cu prezență fizică în București, în zilele de 30 și 31 Mai 2022.

retail & FMCG – news from Romania

Romanian FMCG Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian FMCG Retail Market and FMCG industry, in March 2022, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *