Retail & FMCG – sinteza săptămânii 4 – 8 februarie 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 4 – 8 februarie 2019.

retail-FMCG.ro, platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile care se adresează acestei nișe. Detalii

Hai să ne cunoaştem şi să vedem care ar fi cea mai bună modalitate de promovare B2B a produselor sau serviciilor dvs în retail-FMCG.ro! E suficient un mesaj pe adresa de e-mail revista@retail-fmcg.ro.

Retail

OMV Petrom și Auchan Retail România și-au exprimat intenția de a extinde parteneriatul pentru deschiderea de magazine de proximitate MyAuchan în stațiile Petrom.

Credit foto: Shutterstock

Kaufland a lansat Kaufland Card, noul program de loialitate al retailerului, ce răsplătește clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte bonus de loialitate și numeroase beneficii. De asemenea, retailerul a deschis astăzi, 7 februarie 2019, al treilea magazin din orașul Bacău și cel cu numărul 121 al rețelei la nivel național.

FMCG

Grupul de firme AGRICOLA a înregistrat în 2018 o cifră totală de afaceri de aproximativ 737,223 mil. lei. Astfel, creșterea în 2018 la nivelul Grupului este de 10,7% (după o creștere de 5% în 2017 față de 2016).

Există o companie de familie în inima Ardealului, în localitatea Târnovița din județul Harghita, a cărei fondatoare, Biro Jolan, crede în valorile tradiției, în munca de zi cu zi a oamenilor locului natal și a produselor create cu suflet. Este vorba de compania IoliMex, o fabrică de sosuri cu rețete tradiționale, naturale, ce provin încă de la bunica lui Biro Jolan, o femeie gospodină, ce experimenta cu pasiune diverse rețete locale consacrate. Povestea Muștarului Secuiesc Abel, un produs premium natural, cu gust unic și pregătit manual.

Servicii

În cadrul evenimentului ISE (Integrated Systems Europe) 2019, care va avea loc în acest an la Amsterdam, în perioada 5 – 8 februarie 2019, Samsung a revoluționat piața de afișaj digital prin lansarea primelor ecrane cu calitatea 8K QLED.

Analize

În România, pe parcursul întregului an 2018, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de 2017 atât ca serie brută cu 5,4% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 5,7%, conform Institutului Național de Statistică.

Evenimente

Social Media Summit, un eveniment organizat la nivel național de Biz Events și Revista Biz, a construit în cele peste 20 de ediții o comunitate de peste 2.000 de profesioniști în comunicare, din companii și agenții de PR, oameni de marketing sau influenceri, care se reunesc anual pentru a afla răspunsul la o întrebare simplă: cum poate ajuta Social Media brandurile?

News from Romania

Romanian Grocery Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian Grocery Retail Market, in January 2019, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B online publication in Romania from retail & FMCG niche.


Puteți citi și cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter, in english.


Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *