Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 5 – 9 februarie 2024

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG din România, în sinteza săptămânii 5 – 9 februarie 2024. 

EXPO RETAIL 2024 – Digital, Green & Tech, a treia ediție a târgului profesional dedicat tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, ce va avea loc în perioada 25 – 26 septembrie 2024, la Universitatea Politehnica din București, a anunțat primii parteneri și expozanți. Expoziția B2B adună, în cele două zile, în același loc, expozanți din România și din alte țări și specialiști în achiziție și alți profesioniști din industrie.

De asemenea, expoziția EXPO RETAIL 2024 – Digital, Green & Tech își păstrează șî în a treia sa ediție caracterul B2B: un eveniment închis, disponibil doar profesioniștilor din retail, eCommerce, industria FMCG, sectoarelor Food Service și HoReCa.

EXPO RETAIL 2024 – Digital, Green & Tech va avea loc într-un nou spațiu – Universitatea Politehnica din București, în perioada 25 – 26 septembrie 2024

Rezervă un stand aici: www.expo-retail.com/expozanti sau achiziționează un pachet de partener.

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720.120.456


Primii parteneri și expozanți pentru EXPO PET 2024 – Food & Accessories

EXPO PET 2024 – Food & Accessories, prima expoziție B2B cu produse din categoriile hrană și accesorii pentru animale din România, ce va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București, prezintă noi  parteneri și expozanți. EXPO PET 2024 – Food & Accessories va avea loc în paralel cu EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cel mai mare târg profesional din România și din regiune dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Garden, organizat de publicația BricoRetail.ro. 

Rezervă un stand la EXPO PET 2024 – Food & Accessories!

Pachete de partener disponibile: GREEN Partner, HAPPY Partner și PLAY Partener

Oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-petfood.com sau tel. 0720120456

 

retailRetail

Carrefour Group a anunțat numirea lui Gilles Ballot ca Chief Executive Officer în cadrul Carrefour România, începând cu data de 12 februarie 2024.

Mega Image a demarat un amplu proces de reamenajare și modernizare a magazinelor și depozitelor care a atins deja o investiție de 25 de milioane de euro.

FMCG

Danone România a finalizat investiția de 1 milion de euro în achiziția și montarea de panouri fotovoltaice, care vor asigura 20% din consumul de energie electrică al fabricii din București.

eCommerce

Supermarketul online Sezamo a anunțat că 75% dintre coșurile de cumpărături ale clienților săi conțin cel puțin un produs de panificație sau patiserie.

Analize

În luna ianuarie 2024, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 4 magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial, motiv pentru care este posibil să mai revenim cu update-uri la acest articol. Retailerii care au inaugurat magazine în luna ianuarie 2024 sunt Lidl și Profi.

Potrivit analizei de monitorizare mediaTRUST, efectuată între 1 și 31 ianuarie 2024, Profi, lanțul de supermarketuri și magazine de proximitate din România, deținut de către compania Ahold Delhaize, a ocupat prima poziție în ceea ce privește numărul de spoturi difuzate, cât și volumul investițiilor în publicitate. Kaufland s-a plasat pe locul doi, iar Carrefour pe poziția a treia pe podium.

News from Romania

Romanian FMCG Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian FMCG Retail Market and FMCG industry, in January 2024, provided by retail-fmcg.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *