Next_Capitall

Sinteza săptămânii 21 – 25 noiembrie

Intern:

Începând cu luna martie a acestui an, JBC EDEN este importatorul oficial al cafelei Amaroy în România, societate ce a încheiat un contract de importator unic al acestui brand pentru România cu producatorul şi retailerul german Aldi Süd GmbH. Un interviu cu Doamna Caroline Selea, Director Economic JBC EDEN.

Compania METRO Cash & Carry Romania anunta deschiderea, pana la finalul anlui 2011, a altor doua magazine METRO Punct, de tip cash&carry, in orasele Pitesti si Turda.

Orarul de funcţionare pentru magazinele METRO Cash & Carry România şi METRO Punct, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, decembrie 2011 – ianuarie 2012.

dm drogerie markt lansează programul „Lumea avantajelor dm” cu ocazia aniversării a 4 ani de la intrarea pe piaţa din România, un program adresat clienţilor săi.

Locuitorii din Craiova au o noua si importanta destinatie de cumparaturi: Auchan a deschis cel mai mare hipermarket din Oltenia, in cadrul celui mai mare centru comercial modern din Craiova, Electroputere Parc, situat pe Calea Bucuresti, nr 80.

Ca urmare a intalnirii care a avut loc la Brasov intre conducerile Patronatului Roman al Carnii de Porc (PRCP), cea a Asociatiei Romane a Carnii (ARC) si Organizatia Interprofesionala (OIPA) „Carne de Pasare, Oua”, se propune infiintarea Federatie Romane a Carnii.

Producatorul brandurilor Pedigree şi Whiskas, Mars în parteneriat cu Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals, au derulat în perioada 20 septembrie – 12 noiembrie 2011, campania “Ajută! Animalele din adăposturi” şi cu ajutorul iubitorilor şi posesorilor de animale, au venit în sprijinul câinilor şi pisicilor fără stăpân din adăposturile pentru animale din România.

Internaţional:

Retailerul german Metro Group a deschis ieri, 24 noiembrie 2011, la Istambul un nou magazin Metro Cash & Carry ajungând la un număr de 700 de magazine deschise în toată lumea.

Guvernul ungar a luat decizia de a interzice construcţia magazinelor cu o suprafaţă de vânzare mai mare de 300 de metri pătraţi timp de trei ani, începând din ianuarie 2012.

Arthur Guinness Day, sărbătoarea dedicată celebrării creatorului berii irlandeze, a ajutat la strângerea unei sume record pentru finanţarea Arthur Guinness Fund, fond dedicat susţinerii proiectelor de antreprenoriat social din întreaga lume.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 21 – 25 noiembrie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: