Sinteza săptămânii 6 – 10 iulie 2015

Recomandare retail-FMCG.ro: În luna iulie, abonaţii la Conţinut Premium au reducere de 30% la publicitate.

Retail

supermarket-cartREWE România a deschis un magazin PENNY MARKET în orașul Zimnicea, județul Teleorman, reţeaua PENNY MARKET ajungând la 165 de unități la nivel național.

Credit foto: Shutterstock

Mega Image a deschis două noi magazine Shop&Go în București, reţeaua de magazine formate din brandurile Mega Image şi Shop&Go ajungând la un număr de 427 de unităţi.

FMCG

Eden Delicatese, unul dintre principalii jucători de pe piaţa naţională a aluatului congelat, își adaugă în portofoliu produse predospite.

Începând cu data de 1 ianuarie 2016, Hochland România va prelua distribuţia produselor sale de la partenerul actual, Whiteland Import Export SRL. Compania îşi va dezvolta propria forţă de vânzări în teritoriu şi va lucra direct cu retailerii din toată ţara.

Analiză: Criza de lichidităţi apărută ca urmare a închiderii băncilor greceşti începe să fie resimţită şi în industria uleiului de măsline, deoarece fermierii refuză să livreze producţia dacă distribuitorii nu îi plătesc cu bani gheaţă.

Granini a lansat în această săptămână aplicația – concurs “Momente de iubire” ce stă în centru comunicării pe care brandul o face cu ocazia celor 50 de ani de existenţă.

Vara asta, Coca-Cola lansează „Share a Kiss”, o nouă campanie inedită, despre fericire și prietenie.

Studiu: Poiana, cea mai iubită marcă românească de ciocolată, a conturat portretul femeii de azi din România, care își exprimă cu încredere sentimentele, se bucură intens de fiecare clipă și își trăiește viața frumos și echilibrat.

Servicii

Visa Europe: Până în 2020, toate terminalele POS din Europa unde se poate plăti cu cardurile Visa vor avea încorporată tehnologia contactless.

Concluziile sondajului anual al PwC, CEO Survey, efectuat pe un eșantion global de 1.322 de directori generali din 77 de țări, inclusiv România: Viteza schimbărilor tehnologice va modela viitorul economiei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *