Sinteza săptămânii 9 – 13 iunie

DSC00465retail

PROFI a inaugurat la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei. Conceptul are la baza o tehnologie inovatoare, care face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.

La inaugurarea magazinului de la Sighişoara, Directorul General PROFI Rom Food, Pawel Musial, a avut un discurs scurt şi la obiect despre noul concept de magazin modular.

Povestea video din spatele primului magazin modular PROFI deschis la Sighișoara.

FMCG

Lansări produse: TOMInho Muștar și TOMInho Ketchup Salsa. Rebranding și produse noi pentru Vitis Metamorfosis.

Începând cu această lună, Paul Markovits este noul Vice-Președinte de Marketing al United Romanian Breweries Bereprod (URBB), unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piaţa locală.

Laura Baldini, cunoscutul brand de colanți pentru femei, a încheiat 2013 cu o creștere substanțiala a acestei categorii.

Lay’s lansează ediția limitată Lay’s Ginga cu două arome: Puyñio, reţetă aromată, și Cabraҫao, reţetă picantă. Cele două noi arome sunt inspirate din atmosfera Braziliei și recomandate în România de Puya şi Cabral, cunoscuţii ambasadori Lay’s.

Studii

Conform studiului trimestrial al ManpowerGroup privind Perspectivele Angajării de Forță de Muncă, la care au participat 625 de angajatori, mai mult de unul din cinci angajatori din România intenționează să-și crească numărul de angajați în următoarele trei luni.

Servicii

Începând din 12 iunie, GolinHarris, una dintre cele mai active agenţii de PR din România şi din lume, devine Golin.

   În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 9 – 13 iunie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: