Inter Conecter prezintă oficial in Romania întreaga gamă de cafea Segafredo

Inter Conecter, compania timișoreană specializată de peste 20 de ani în importul de cafea, dulciuri și produse alimentare premium, prezintă oficial in Romania întreaga gamă de cafea Segafredo. Inter Conecter a completat, astfel, gama Segafredo existentă cu capsulele de cafea (compatibile cu expressoarele de la Dolce Gusto), cu cafeaua instant premium Pronto și cu cafeaua turcească, adaptată la cerințele pieței românești.

Segafredo, cunoscutul brand italian de cafea, prezent în România din ianuarie 2021 prin intermediul companiei Inter Conecter, are acum disponibilă pe piața noastră întreaga gamă de cafea: cafea măcinată, cafea boabe, cafea organică sau capsule, cafea turcească și cafea decofeinizată etc.

Inter Conecter

„Segafredo a câștigat piață în acest an, ținând cont că este cafeaua cu cea mai bogată tradiție din Europa, iar acum, in sfarșit, se pot bucura și românii de acest brand. Brandul de cafea a început să se extindă și lumea să aprecieze din ce în ce mai mult o cafea de calitate,” a declarat Daniel Preunca, Director Marketing.

Ca noutăți, compania Inter Conecter a completat gama Segafredo cu capsulele de cafea (compatibile cu expressoarele de la Dolce Gusto), cu cafeaua instant premium Pronto și cu cafeaua turcească, adaptată la cerințele pieței românești.

Gama de produse Segafredo este prezentă în retailul modern și în segmentul Tradional Trade.

Segafredo Zanetti este liderul incontestabil al cafelei espresso în Italia, precum și în întreaga lume. Brandul Segafredo se produce în peste 20 de fabrici de cafea, de pe 4 continente, iar misiunea și obiectivul principal al experților Segafredo este să dezvolte cultura cafelei italiene oferind produse Premium, cu grijă pentru gust și aromă.

Inter Conecter, importator exclusiv Reber

Produsele producătorului german de dulciuri premium tradiționale Reber sunt importate exclusiv de către Inter Conecter în România, companie care pune la dispoziția pieței locale toată sortimentația producătorului plus produse de Crăciun.

Produsele de Crăciun de la Reber – cutiile de specialități, pralinele, tabletele de ciocolată cu diferite umpluturi, faimoasele “pastete”, batoanele sau micile delicii – sunt disponibile în portofoliul companiei Inter Conecter.

Colecția de Crăciun a fost lansată de mai mulți ani si va fi livrată și în acest an către clienții din toată țara: magazine specializate, magazine online, rețele de hypermarketuri, supermarketuri, benzinării și la companiile care produc cadouri corporate.

Peste 150 de ani de produse tradiționale Premium Reber

Maestru în arta produselor de cofetărie, Peter Reber deschide în 1856, în Munchen, prima cafenea Reber. Curând, își face mulți adepți, datorită produselor făcute “în casă”, a dulciurilor și a cafelei, toate de cea mai bună calitate.

Astăzi, brandul Reber este la a 5-a generație de familie care respectă cu strictețe rețetele și valorile produselor Reber încă de la început. Devenit rapid lider în vânzarea de ciocolată Mozart la nivelul întregii țări, Reber pune stăpânire și pe sectorul Premium din piețele globale precum: SUA, China, Rusia, Austria, Ungaria și Elveția.

Producatorii germani produc peste 500.000 kg/zi de praline Mozart (faimoasele Mozart Kugeln), iar dorința lor este ca fiecare produs să ofere consumatorului o clipă de plăcere și relaxare în viaţa fiecăruia.

Americana, o marcă înregistrată Inter Conecter

Cunoscutul brand de ciocolată Americana a fost readus pe piața din România de către compania timișoreană Inter Conecter încă din 2015. Americana este chiar o marcă înregistrată Inter Conecter.

Având deja o experienţă în distribuţia de ciocolată şi o prezenţă susţinută în marile reţele de magazine, compania Inter Conecter s-a gândit să reinventeze un brand de ciocolată din alte timpuri, o ciocolată de calitate dar cu preţuri româneşti. Aşa a apărut idea producerii ciocolatei Americana, acum marcă înregistrată Inter Conecter.

Gama Americana are o sortimentaţie bogată: ciocolată cu lapte, crema de căpşuni, crema de mentă, ciocolată cu arahide, cu cafea, baton cu rom sau produsul destinat copiilor, Americana Kids cu gust de iaurt şi căpşuni şi cremă tartinabilă de alune.

Inter Conecter a lansat în 2019 Americana Finezza Kids, ce completează gama de produse din ciocolată Americana, unul dintre brandurile proprii ale companiei timișorene din care fac parte tabletele de ciocolată, Schoko Banana, Rum Kokos sau drajeurile de ciocolată cu arahide, cafea, portocale și stafide.

Americana Finezza Kids este o gamă dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 – 100 de ani, ce conține batoane de ciocolată premium cu diverse umpluturi: cremă de lapte, căpșuni, cereale sau biscuiți.

Pentru acest an, Inter Conecter a lansat gama de lux Finezza Bars, Finezza trufe și pralinele Finezza Book of Love, o carte cu praline și file din povești de dragoste celebre.

 

Pe lângă produsele standard, brandul Americana a lansat și o colecție de Crăciun, sub brandul propriu „Winter Delicious”, cu produse ideale pentru cadourile corporate, și nu numai.

Alte noutăți

Lauenstein

Lauenstein, producătorul german de praline Premium și ciocolată de lux, este simbolul celei mai înalte expertize în producerea de trufe și praline. Produsele Lauenstein, făcute cu drag după rețete din propria fabrică, proaspăt ambalate, își fac drum către iubitorii de ciocolată din întreaga lume, inclusiv din România, acum prin intermediul companiei Inter Conecter.

 

Wicklein

Producătorul tradițional german Wicklein, cu sediul în Nürnberg, este cunoscut pentru produsele sale fine din turtă dulce, acum prezente și în România, prin intermediul companiei Inter Conecter. Celebrele produse din turtă dulce Wicklein Lebkuchen sunt capodopere ale măiestriei tradiționale și datorează savoarea unică vechilor rețete de familie transmise din generație în generație. De peste 400 de ani, Wicklein scrie o istorie delicioasă, plină de plăcere și tradiții.

Gama de produse Wicklein conține fursecuri și biscuiti premium sub brandurile Wicklein și Dolcerini:

Inter Conecter

Inter Conecter este un furnizor important pentru lanţurile de supermarketuri, hipermarketuri, benzinării, magazine de specialitate, cofetării şi patiserii.

În portofoliul de producători pe care îi reprezintă în exclusivitate se numără Hamlet – Belgia, Villars – Elveţia, Reber – Germania, Pralibel – Belgia, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Goldkenn – Elveția, Abtey – Franţa, ICKX Chocolaterie – Belgia, Heidel – Germania și altele. Din acest an este și partenerul oficial al cafelei Segafredo în România, Bulgaria și Republica Moldova.

Ca brand propriu, Inter Conecter a relansat în România Americana cu produse precum: Finezza Kids, gamă dedicată copiilor cu vârsta între 1 – 100 de ani, batoane de ciocolată premium cu diverse umpluturi: cremă de lapte, căpșuni, cereale sau biscuiți. Finezza Kids completează portofoliul brandului Americana, din care amintim Schoko Banana, Rum Kokos sau drajeurile de ciocolată cu arahide, cafea, portocale și stafide.

Contact Inter Conecter 

Contact INTER CONECTER – Timisoara: Daniel Preunca, Director of Marketing – Tel: 0723.171.474, www.interconecter.ro


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *