ZaharulOradea

Sinteza săptămânii 20 – 24 iunie

Lidl România a anunţat că, începând cu 20 iunie 2011, toate magazinele Plus funcţionează sub numele de Lidl. Din dorinţa de a le oferi clienţilor o experienţă cât mai plăcută la cumpărături, Compania Lidl România a iniţiat în această primăvară lucrările de modernizare a celor 107 foste magazine Plus, reţea achiziţionată în 2010.

Pe parcursul a cinci week-end-uri METRO Cash & Carry Ploieşti îşi întâmpină clienţii cu surprize, cadouri şi voie bună la evenimentul „Escapada culinară – Întâlnirea tuturor aromelor!”

Timp de 12 săptămâni, toţi clienţii real,- Hypermarket care fac cumpărături în magazinele reţelei din România, vor primi puncte bonus pe baza cărora vor putea achiziţiona ursuleţi de pluş Paddington şi produse asociate, la preţuri promoţionale.

În această săptămână, Profi a inaugurat un nou magazin în Braşov, al treilea din acest oraş, reţeaua de supermarketuri Profi ajungând la un total de 93 de unităţi.

Compania românească MIC.RO, parte a grupului Grupului Mercadia Holland BV, şi-a extins deja reţeaua la 600 de băcănii moderne, deschise în peste 50 de oraşe mari şi localităţi învecinate acestora.

Vara aceasta Granini a sarbatorit fructele preferate ale romanilor printr-o serie de evenimente si actiuni ce au culminat cu petrecerea din Bucuresti din 18 iunie, Ziua Nationala a Fructelor.

În această vară URSUS aduce pe aceeaşi scenă cele mai tari nume din muzica românească într-o serie de patru evenimente reunite sub titulatura URSUS Evolution. Artiştii consacraţi şi cele mai promiţătoare nume din muzica românească vor concerta pe aceeaşi scenă, în patru evenimente care indică traseul evoluţiei muzicii autohtone.

Vara aceasta, Peroni Nastro Azzuro lansează campania “L’Estate Peroni” (Vara Peroni), o invitație la călătorie și exuberanță prin minunata Italie!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 20 – 24 iunie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: