Carrefour va deschide în luna aprilie un nou hypermarket în București

Fondul sud-african de investiţii NEPI a anunţat ieri că va inaugura pe data de 23 aprilie 2015 Centru Comercial Mega Mall din sectorul 2 al Capitalei, situat în imediata vecinătate a Arenei Naționale, al cărui magazin ancoră va fi un nou hypermarket Carrefour.

Randare Mega MallMagazinul Carrefour din Mega Mall va fi cel de-al 10-lea hypermarket din Bucureşti şi al 28-lea din ţară. Anul trecut, Carrefour România a inaugurat două hypermarketuri: unul la Tg Jiu, în Centrul Comercial Shopping City Târgu Jiu, proiect dezvolatat tot în parteneriat cu NEPI şi unul în Bucureşti, în centrul Comercial Vulcan Value Center.

Tot anul trecut, Carrefour România şi-a mai securizat încă două magazine ancora în alte două centre comerciale ce se vor inaugura în 2016:

Veranda Shopping Center, noul centru comercial construit de către Prodplast Imobiliare, situat vizavi de noua hală din Piaţa Obor din Bucureşti, Str. Ziduri Mosi, nr 23, pe fostul amplasament al fabricii de mase plastice Prodplast

– ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra și Caelum Development, în Sectorul 3 al Bucureștiului, lângă parcul Titan

În România, Grupul Carrefour numără, în acest moment, 172 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 91 supermarketuri ‘Market’, 46 magazine de proximitate ‘Express’, 7 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Mega Mall va găzdui peste 200 de magazine. Dintr-o suprafaţă totală construită de 210.000 metri pătraţi, 72.000 reprezintă spaţiul închiriabil. Suprafaţa este ocupată aproape în întregime, iar pentru cele câteva spaţii mici rămase disponibile, s-a creat o listă de aşteptare pentru potenţialii retaileri. În noul centru comercial vor fi disponibile 3.000 de locuri de parcare, 1.000 dintre acestea aflându-se pe acoperişul complexului.

Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, ce are în portfoliu centre comerciale din România precum Promenada Mall din București, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar și o serie de clădiri de birouri din Capitală și din Cluj.

Randare Mega Mall-3

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *