Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iunie 2021

În luna iunie 2021, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 20 de magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. În luna iunie 2021, retailerii care au inaugurat magazine sunt: Lidl, profi, cora și Mega Image.

Lidl

Lidl România a inaugurat în luna iunie 2021 trei magazine noi în Corbeanca, județul Ilfov, în orașul Târgoviște, județul Dâmbovița și în orașul Motru, județul Gorj, ajungând la o rețea de 298 de magazine.

PROFI

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna iunie 2021 un număr de 9 magazine, deschideri cu care retailerul se apropie de pragul de 1.500 de magazine la nivel național.

Dintre cele 9 magazine PROFI deschise în luna mai 2021, o unitate este în format City, formatul de proximitate, mai restrâns ca suprafață de vânzare și 8 unități sunt în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

În plus, PROFI a inaugurat primul Profi Loco sub noul concept de magazin, denumit intern Monaco, în localitatea Jebel, județul Timiș. Este vorba de un magazin deja funcțional, dar remodelat după acest nou concept.

cora

cora, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, a deschis în București al doilea magazin de proximitate cora Urban, noul concept propus de retailer, care îmbină proximitatea cu online-ul, oferind acces la peste 40.000 de produse din cora.ro și peste 1.500 de produse esențiale la raft, pentru cumpărături de ultimă oră în drum spre casă.

Acesta este al doilea magazin cora Urban, după cel deschis în luna februarie 2021, în complexul rezidențial Avangarde City, din Militari Residence, în Dudu, comuna Chiajna, anul acesta urmând să fie deschise și alte magazine în acest format.

MEGA IMAGE

Mega Image a deschis 7 magazine în luna iunie, dintre care o unitate sub brandul Mega Image și 6 sub brandul Shop & Go.

Auchan

Auchan Retail România continuă parteneriatele locale, prin care susține producătorii locali și încurajează consumul de produse românești, deschizând în hipermarketul Auchan Titan un corner de măcelărie în parteneriat cu Abatorul Periș, în completarea ofertei de carmangerie.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *