Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 10 – 14 octombrie 2016

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 10 – 14 octombrie 2016.

Analiză retail-FMCG.ro: În 6 ani, PROFI poate deveni lider de piață în retailul din România

 

RetailRetail

Carrefour România va deschide pe 27 octombrie 2016 un nou hipermarket în Bucureşti, magazinul ancoră din cadrul noului Centru Comercial Veranda Mall.

Credit Foto: shutterstock.com

Auchan România, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața locală, anunță împlinirea a 10 ani de la deschiderea primului hipermarket din România.

Mega Image a anunțat deschiderea a două noi magazine sub brandul de retail Mega Image și un nou magazin în Bucureşti sub brandul Shop&Go, reţeaua ajungând să numere 490 de unităţi.

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea unui număr de trei magazine, două în București și unul în Bragadiru. De asemenea, retailerul a anunțat că începând cu luna septembrie 2016, Cristina Hanganu ocupă poziția de Director de Comunicare și CSR în cadrul companiei Lidl România.

PROFI a deschis încă două magazine, rețeaua PROFI ajungând astfel la un număr de 310 unități în format Standard, 87 City și 60 Loco si un total de 457 magazine.

FMCG

Coca-Cola România lansează, în premieră, Coca-Cola Lime, o băutură răcoritoare autentică cu aromă revigorantă de lămâie verde care, în acest moment, este disponibilă doar în România.

Servicii

Simfony Mobile, o companie românească care a lansat primele aplicații IoT pentru industria de retail & FMCG, a participat la Internet & Mobile World, cea mai mare expo-conferinţă anuală din Europa Centrală şi de Est, dedicată soluţiilor IT, digitale şi mobile din regiune.

Retail & FMCG news – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *