Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 14 – 18 noiembrie 2016

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 14 – 18 noiembrie 2016.

RetailRetail

Hipermarketul Carrefour Piatra Neamţ se deschide pe 1 decembrie, în cadrul celui mai nou și modern mall din partea de nord-est a României, Shopping City Piatra-Neamț.

Credit Foto: shutterstock.com

Totodată, Carrefour a deschis pe 17 noiembrie 2016, al doilea supermarket din Lugoj, judeţul Timiş, ajungând la un număr de 112 magazine în acest format.

Prezența PROFI a depășit un nou prag: 240 de localități. Cele trei magazine inaugurate astăzi la Novaci, Băile Tușnad și Vișina funcționează în format Loco.

Mega Image a anunțat deschiderea a două noi magazine tip Shop&Go în Bucureşti, pe Strada Valea Ialomiţei 4 și pe Strada Ion Iriceanu 20.

METRO Cash & Carry România continuă și anul acesta tradiția de Black Friday, oferind clienților săi profesioniști produse la prețuri reduse în magazinele rețelei, dar și pe portalul online de cumpărături METRO.

FMCG

Experții Carlsberg au reușit să reproducă ceea ce este considerat a fi părintele berii lager moderne folosind drojdia pură originară.

Toamna aceasta, Ballantine’s surprinde iubitorii de whisky și artă deopotrivă cu o sticlă în ediție limitată, lansată în colaborare cu fotograful Dave Ma.

Compania timişoreană INTER CONECTER importă în exclusivitate pe piaţa din România ciocolata elvenţiană Villars, un brand cu tradţtie de peste 100 de ani.

Analize

În perioada sărbătorilor de iarnă, internauții români vor comanda cadourile de Crăciun în primul rând din magazinele online, conform unui studiu compari.ro.

Grupul Albalact încheie cel de-al treilea trimestru din acest an cu venituri în creștere și un profit semnificativ mai mare față de anul trecut.

Retail & FMCG news – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *