Retail & FMCG – sinteza săptămânii 27 aprilie – 1 mai 2020

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 27 aprilie – 1 mai 2020.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro, mai ales în contextul actual ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Cere o ofertă pentru promovarea B2B la adresa revista@retail-fmcg.ro!

Retail consum FMCG amrcrRetail

Începând de luni, 27 aprilie, PROFI a extins și în orașele București și Cluj proiectul început la Timișoara în sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care să le ajute să-și cumpere produsele de care au nevoie.

Credit foto: Shutterstock

Retailerul a extins la aproape 40 de localități proiectul început în Timișoara, care vine în sprijinul persoanelor blocate la domiciliu.

PROFI propune, de asemenea, unele facilități de cumpărare, adaptate situației actuale pentru companii, ONG-uri etc

România Hypermarché, operatorul lanțului de magazine cora, a extins, începând cu 27 aprilie, serviciul cora.ro în orașele Ploiești, Cluj și Drobeta-Turnu Severin cu opțiunea de ridicare a comenzii de la Serviciul Clienți din magazin, în doar cinci minute.

Lidl a continuat investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în orașul Mioveni, județul Argeș, pe data de 30 aprilie, situat pe Bulevardul Dacia, Nr. 136 – 138 și care dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Rețeaua de magazine PENNY s-a extins în luna aprilie cu două noi unități în Moșnița Nouă, județul Timiș și în Năvodari, județul Constanța.

FMCG

Compania Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, a anunțat rezultatele financiare înregistrate la nivel de grup în primul trimestru al anului 2020 și raportează o creștere organică de 4,3%, cu o scădere a vânzărilor totale raportate de 6,2%.

VINCON Romania, unul dintre cei mai mari producători de vin și vinars din țară, a lansat un nou brand de vinuri rose: Sempre Rose.

Compania Henkel a anunțat finalizarea donației de 650.000 lei în lupta împotriva Covid-19.

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a început producția de biocide pentru uz personal și medical.

Asociația Berarii României a inițiat #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, o campanie care își propune să atragă atenția consumatorilor asupra situației economice din sectorul ospitalității, puternic afectat de întreruperea activității pe perioada stării de urgență.

Suporter cu tradiție al fotbalului românesc, Timișoreana s-a alăturat inițiativei Federației Române de Fotbal, eCUPA României.

Food Service

Într-un context cu totul nou, AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, a deschis un nou restaurant Burger King sâmbătă, 25.04.2020, pentru a fi și mai aproape de clienții săi.

foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, a anunțat că va livra până pe 15 mai, pe întreaga durată a Stării de Urgență, pachete alimentare VIVA Lunch Box pregătite în Stațiile OMV selectate, cadrelor medicale din linia întâi în lupta împotriva COVID-19, din șase spitale din țară.

Servicii

WINFO, compania furnizoare de produse, servicii și soluții de Business Intelligence & Data Analytics, oferă gratuit, pentru 45 de zile, licențierea soluției de Business Intelligence Qlik Sense Business, dedicată inclusiv companiilor din industria FMCG.

Studii

„Românii astăzi” este un instrument de cercetare dezvoltat de compania Reveal Marketing Research, care se desfășoară continuu și funcționează ca un barometru al valorilor (al lucrurilor importante pentru români) în momentul respectiv.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – sinteza săptămânii 27 aprilie – 1 mai 2020

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: