Retail & FMCG – sinteza săptămânii 6 – 10 mai 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 6 – 10 mai 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii


Eveniment dedicat serviciilor pentru retail –  EXPO SHOP 2019

În perioada 9 – 11 octombrie 2019, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP 2019, a doua ediție a singurei expoziții din România dedicate serviciilor pentru retail.

Retail magazineRetail

Rețeaua de magazine PENNY Market s-a extins cu o nouă unitate în localitatea Scornicești, județul Olt. Astfel, rețeaua ajunge la 238 de spații deschise în România.

Credit foto: Shutterstock

Lidl a inaugurat primul centru logistic din zona de Est a țării, în apropierea orașului Roman, în comuna Cordun, ce deservește 50 de magazine din zona Moldovei. Noul centru logistic este cel de-al cincilea depozit Lidl din România, după cele din Chiajna, Iernut, Nedelea și Lujoj.

Vânzările grupului olandezo-belgian Ahold Delhaize din România, unde operează rețeaua de magazine Mega Image și din Cehia, au înregistrat, din nou, o performanță puternică în primul trimestru din acest an, conform rezultatelor financiare publicate de companie.

FMCG

Mondelēz International și-a anunțat angajamentul conform căruia până în 2025 programul de sustenabilitate Cocoa Life va oferi 100% din volumul de cacao necesar pentru brandurile de ciocolată ale companiei, ca urmare a rezultatelor promițătoare din primii șase ani ai programului.

Studii

Lidl România a derulat un studiu la nivel național, pentru a afla care sunt percepțiile și alegerile părințiilor din România cu privire la alimentația copiilor. Studiul relevă care sunt preferințele alimentare ale celor mici, dar și ce trucuri folosesc părinții pentru a include în meniul copiilor, preparate noi și diverse.

Analize

Piața de retail din România a avut o creștere de 9,3% în luna martie 2019, comparativ cu aceeași lună din anul trecut, aceasta fiind a doua cea mai mare creștere dintre țările UE, după Irlanda, conform Eurostat.

Evenimente

Cu o tradiție de 14 ani, GPeC este considerată cea mai importantă serie de evenimente de E-Commerce și Digital Marketing din România și CEE. Iată cele mai importante informații legate de ediția 2019 și de înscrieriile la cele două evenimentele majore din portofoliul GPeC: Competiția Magazinelor Online și GPeC SUMMIT – evenimentul de referință din domeniu care va avea loc pe 27 – 28 mai la Teatrul Național București, Sala Mare.

L’Oréal și UNESCO au invitat tinerele cercetătoare din România să se înscrie în competiția „Pentru Femeile din Știință”, ajunsă anul acesta la cea de-a 10-a ediție.

Cea de-a patra ediție anuală a evenimentului Conferința Academiei de eCommerce va avea loc la Ruse, Bulgaria, pe data de 7 iunie 2019, un eveniment dedicat comerțului online organizat de Academia de eCommerce din Bulgaria.

Departamentul de Educație Fizică și Sport (DEFS) din cadrul Universității din București, Hipermarketul Cora Lujerului și agenția de publicitate Erka invită iubitorii de mișcare duminică, 18 mai 2019, la Crosul Universității din București – Cora Lujerului Challenge.


Puteți citi și cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter, in english.


Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – sinteza săptămânii 6 – 10 mai 2019

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: