Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 8 – 12 august 2022

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG) din România, în sinteza săptămânii 8 – 12 august 2022.

EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, expoziția dedicată tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, care va avea loc în perioada 26 – 27 octombrie 2022 la Combinatul Fondului Plastic din București, își prezintă primii parteneri și expozanți. Astfel, Cargus este partener SMART și expozant, Plin Tech este partener TECH și expozant, Vectra Eurolift Service și Recicleta (un program Viitor Plus) sunt parteneri GREEN și expozanți, iar BIODEGRA, FEPRA și Artificial Intelligence Visual Analytics (AiVA) sunt, de asemenea, expozanți. Evenimentul este organizat de retail-FMCG.ro, publicația B2B dedicată retailului alimentar, sectorului eCommerce și industriei FMCG. 

 

Rezervă un stand în EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, aici: www.expo-retail.com/expozanti

Retail

Carrefour România a încheiat un parteneriat cu Cărturești pentru implementarea unui proiect ce vizează amplasarea unor insule de carte în magazinele retailerului din România, continuând demersul retailerului francez de sprijinire a business-urilor românești.

retailKaufland România a inaugurat pe 11 august două magazine, la Baia Mare și Hațeg și generează aproximativ 150 de locuri de muncă în total, în cele două orașe. Prin aceste deschideri, compania ajunge la o rețea națională de 155 de hipermarketuri.

FMCG

Până la data de 14 august 2022, în poienile din țară amenajate de Ciucaș au fost așteptați la relaxare și fapte bune, toți românii. La fața locului, au fost amplasate câte un aparat de colectare aluminiu şi câte două urne pentru colectarea sticlei şi ambalajelor PET pentru a încuraja consumatorii să se alăture misiunii a menține curate poienile, printr-o serie de activări de colectare a deșeurilor.

Food Service

Popeyes România a deschis cel de-al treilea restaurant în București, în AFI Cotroceni, pe 20 august, venind astfel în întâmpinarea dorințelor exprimate de oaspeți de a fi mai aproape de comunitățile lor.

E-commerce

BaseLinker, liderul pieței din Polonia specializat în centralizarea și automatizarea proceselor de e-commerce, și Postis, liderul din România în managementul și optimizarea serviciilor de livrare, au anunțat un parteneriat strategic prin care își integrează platformele în vederea unui acces simplu și rapid al comercianților români pe piețe internaționale.

La un an de la lansarea Glovo ExpressGlovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare din mai multe categorii, a deschis 12 Micro Fulfillment Centers (MFC) ce operează sub brandul Glovo Express, în cinci orașe din țară: București, Brașov, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Servicii

Total Technologies a împlinit 30 de ani de activitate, timp în care și-a consolidat poziția de lider de piață în România, în industria de soluții integrate pentru spațiile logistice, menite să eficientizeze activitatea beneficiarului final.

Evenimente

Cea de a 17-a ediție anuală a GPeC SUMMIT se va desfășura cu prezență fizică, pe 26 septembrie, la Teatrul Național București.

GoTech World, cel mai mare eveniment de IT & Digital din Europa Centrală și de Est, revine anul acesta în format fizic cu cea de-a XI-a ediție, după doi ani de pandemie și două ediții online foarte reușite unde au participat peste 30.000 de profesioniști din diverse domenii de business, la Romexpo, Pavilionul B1, pe 3 și 4 noiembrie.

Povestea video EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, expoziția B2B organizată de publicația de business BricoRetail.ro în București, în perioada 29 – 30 iunie 2022:


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *