Retail & FMCG – sinteza săptămânii 13 – 17 mai 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 13 – 17 mai 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii


Eveniment dedicat serviciilor pentru retail –  EXPO SHOP 2019

În perioada 9 – 11 octombrie 2019, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP 2019, a doua ediție a singurei expoziții din România dedicate serviciilor pentru retail.

retailRetail

Schwarz Group, operatorul rețelelor de magazine Kaufland și Lidl, a avut o creștere a vânzărilor de 7,4% în 2018 și pentru prima dată în istoria companiei, grupul german a depășit pragul de 100 de miliarde de euro.

Credit foto: Shutterstock

Auchan Retail România a deschis joi, 16 mai 2019, un magazin de proximitate sub brandul MyAuchan.

Selgros Cash&Carry România a lansat noua serie de emisiuni „Micile vedete în Bucătărie”, un program online și TV dezvoltat împreună cu Școala de Televiziune și Film pentru Copii „Micile Vedete”.

Începând cu luna aceasta, clienții Complexului Comercial Carrefour Brașov au la dispoziție aplicația Parking Spotter, disponibilă în Google Play și App Store, care îi va ajuta să găsească un loc liber încă dinainte de a ajunge în parcare.

FMCG

Datorită îmbunătățirii condițiilor economice din ultimii ani, puterea de cumpărare a consumatorilor din România a continuat să crească, permițându-le acestora să cheltuiască mai mulți bani pentru produsele de înfrumusețare și de îngrijire personală.

Ursus Breweries și-a extins portofoliul prin lansarea unei băuturi răcoritoare cu gust revigorant: B-LIFE Botanicals.

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, se orientează în 2019 și mai mult către dezvoltarea unor game de produse cosmetice specifice, prin modernizarea Gerovital Men.

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, a completat portofoliul de specialități cu două beri reprezentative stilului Bavarian Weissbier: Franziskaner Weissbier Naturtrüb și Franziskaner Weissbier Dunkel.

Analize

În luna aprilie 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 28 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri.


Puteți citi și cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter, in english.


Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *