Retail & FMCG – sinteza săptămânii 16 – 20 decembrie 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 16 – 20 decembrie 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

retailRetail

Consiliul Concurenței a anunțat  că a autorizat tranzacția prin care compania Profi Rom Food SRL, cea care operează rețeaua de magazine Profi, intenționează să preia optsprezece magazine Maya, aflate sub controlul unic al companiei Pram Maya SRL.

La 16 ani de la inaugurare, hipermarketul cora Pantelimon, primul deschis în România de grupul franco-belgian Louis Delhaize, trece printr-un amplu proces de modernizare – o investiție de 3 milioane de euro – pentru a răspunde exigențelor consumatorului român, care este tot mai sofisticat, modern și apreciază integrarea tehnologiei în retail.

PENNY Market Otopeni, magazinul cu numărul 250 al rețelei din România, a fost deschis pe data de 11 decembrie 2019 și reprezintă cel mai sustenabil și digitalizat magazin PENNY Market din țară.

FMCG

Compania timișoreană Inter Conecter, cu peste 18 ani de experiență în importul și distribuția de produse alimentare și peste 30 de branduri de top în portofoliu, este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața dulciurilor premium din România.

Studii

Conform datelor studiului „Cumpărăturile de Sărbători”, realizat de MEDNET Marketing Research Center în mediul urban (orașe mari +100.000 locuitori, orașe mijlocii 30.000 – 100.000 locuitori și orașe mici sub 30.000 locuitori), o parte semnificativă a bugetului pentru Sărbătorile de iarnă este destinată cumpărării produselor alimentare și nealimentare.

Analize

În luna noiembrie 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 48 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri.

Piaţa bunurilor de larg consum (FMCG) din România va înregistra, în acest an, un avans de peste 12%, evoluţie stimulată de creșterea cererii, urmare a majorării salariilor și pensiilor, și, nu în ultimul rând, de avansul prețurilor, arată o analiză a companiei de consultanță Frames.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – sinteza săptămânii 16 – 20 decembrie 2019

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: