Inter Conecter își mărește portofoliul de produse și continuă seria de evenimente dedicate ciocolatei Premium și în 2020

Compania timișoreană Inter Conecter, cu peste 18 ani de experiență în importul și distribuția de produse alimentare și peste 30 de branduri de top în portofoliu, este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața dulciurilor premium din România.

Anul 2019 a adus pentru Inter Conecter mai multe premiere, cum ar fi lansarea unor branduri noi pe piața din Romănia, dar a însemnat și continuarea unei serii de evenimente, începută acum câțiva ani, prin care compania prezintă ultimele trenduri și inovații în materie de dulciuri premium.

Produse noi în 2019

Astfel, în acest an, Inter Conecter a readus în România ciocolata Cipiripi, un brand cu o tradiție de peste 27 de ani, născut în fosta Iugoslavie la începutul anilor 80, crescut și dezvoltat de gigantul elvețian Nestlé, iar în paralel a lansat și Americana Finezza Kids, batoanele de ciocolată pentru copii, ambalate individual, ce completează gama de produse din ciocolată Americana, unul dintre brandurile proprii ale companiei timișorene din care fac parte tabletele de ciocolată Americana, Schoko Banana, Rum Kokos sau drajeurile de ciocolată cu arahide, cafea, portocale și stafide.

Evenimente 2019

Continuând tradiția, Inter Conecter și-a dorit și în acest an să le prezinte tuturor clienţilor, partenerilor şi potenţialilor clienţi portofoliul deosebit de ciocolată și dulciuri, ce conține branduri ale unor producători mondiali de prestigiu.

Astfel, în cadrul evenimentului Ziua Ciocolatei Premium din acest an, un eveniment B2B de prezentare și degustare organizat de Inter Conecter și dedicat companiilor de retail, magazinelor specializate si distribuitorilor FMCG, s-au prezentat ultimele trenduri și inovații în materie de dulciuri premium, s-a discutat deschis despre proiecte viitoare, posibilități de creștere și s-au împărtășit idei și cunoștințe.

Proiecte pentru 2020

Feedbackul pozitiv și deschiderea pieței din România fac ca evenimentele specializate gen Ziua Ciocolatei Premium să continue, astfel că Inter Conecter se pregătește deja pentru Ziua Ciocolatei 2020. Seria de evenimente organizate de Inter Conecter a început în 2017 cu Ziua Ciocolatei Elvețiene, a continuat în 2018 cu Ziua Ciocolatei Belgiene, iar în acest an cu Ziua Ciocolatei Premium.

Inter Conecter

Ultima noutate în portofoliul de produse Inter Conecter o reprezintă înghețata, compania din Timișoara fiind reprezentantul în România al producătorilor: Almondy – Suedia, Healthy Planet – înghețată BIO Germania și Baileys – Germania. Produsele urmează să fie lansate oficial în primăvara lui 2020.

Inter Conecter

În portofoliul de producători al companiei Inter Conecter, pe care îi reprezintă în exclusivitate pe piața din România, se numără cunoscutele branduri: Hamlet – Belgia, Villars – Elveția, Kambly – Elveția, Reber – Germania, Pralibel – Belgia, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Goldkenn – Elveția, Abtey – Franţa, Farmer`s Snack – Germania, ICKX Chocolaterie – Belgia, Les Chevaliers – Olanda, Heidel – Germania și alții.

Portofoliul de produse Inter Conecter mai conține și brandul Americana, un brand aparținând companiei timișorene, readus în România de companie în 2015, cu ciocolată, napolitane, batoane, biscuiti, drajeuri.

Inter Conecter este un furnizor important pentru toate lanţurile de supermarketuri, hypermarketuri, benzinării şi farmacii, magazine de specialitate, cofetării şi patiserii.

Contact Inter Conecter: e-mail: oana.adamescu@interconecter.ro sau telefon 0730 166 365.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *