ZaharulOradea

Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna noiembrie 2019

Update: Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna noiembrie 2019, este completată cu magazinele deschise de retailerul Mega Image, care a deschis 12 magazine în luna noiembrie – 8 unități Mega Image și 4 unități Shop&Go – și de retailerul Selgros care a deschis un magazin în Baia Mare.

Cu aceste deschideri, numărul total de magazine din retailul alimentar deschise în luna noiembrie 2019 este de 48 de unități.

În luna noiembrie 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 35 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri.

Retailul alimentarLidl România a inaugurat în luna noiembrie 2019 un magazin nou în Ploiești, rețeaua națională ajungând la

Kaufland România a inaugurat în luna noiembrie 2019 un nou magazin în Sibiu, rețeaua națională ajungând la 127 de magazine.

Carrefour România a inaugurat în luna noiembrie 2019 cinci magazine noi la Zalău (un hipermarket Carrefour), București (un nou concept de magazin de proximitate Carrefour Express), Pitești (un magazin Express), Călimănești (un magazin Market) și Oradea (un magazin Express).

Penny Market a deschis în luna noiembrie 2019 două noi magazine în Sibiu și Roman, rețeaua națională ajungând la 246 de unități.

Profi România a deschis în luna noiembrie 2019 un număr de 25 de magazine noi în Argeș, Teleorman, Iași, Prahova, Timiș, Vâlcea, Constanța, Maramureș, Buzău, București, Bihor, Galați, Sibiu, Hunedoara, Neamț, Vaslui, Satu Mare, Bacău. Dintre cele 25 de magazine deschise în luna noiembrie, 5 unități sunt în format Standard, 17 unități sunt în format City și 3 unități sunt în format Loco.

Auchan Retail România a deschis în luna noiembrie 2019 un nou magazin în București, în cadrul centrului comercial Bucur Obor. Tot în luna noiembrie 2019, a avut loc o premieră în retai: ALTEX a deschis primul shop-in-shop în Auchan Galați. Acesta este un nou concept de inside-store ALTEX integrat într-un hipermarket Auchan, concept care va fi testat, pentru început, în trei unități ale retailerului francez cu profiluri diferite: Galați, Ploiești și magazinul din București, Drumul Taberei.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna noiembrie 2019

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: