Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 21 – 25 martie 2022

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG) din România, în sinteza săptămânii 21 – 25 martie 2022.

Mai mulți retaileri din Ucraina, care se confruntă cu mari probleme de aprovizionare, își caută furnizori în România și în Europa, cu livrare în Vestul sau Sud – Vestul țării vecine, zone mai puțin afectate de conflict

retailRetail

Kaufland România a continuat expansiunea în estul țării și a inaugurat un hipermarket în municipiul Huși, județul Vaslui, ajungând astfel la 152 de magazine. Noul hipermarket este construit pe o suprafață totală de peste 5.000 mp, dintre care aproape 3.000 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Lidl România a oferit refugiaților ucraineni poziții pentru care nu este nevoie de experiență anterioară și nici de cunoașterea limbii române. Locurile de muncă sunt deschise în magazinele Lidl din toată țara și în cele 5 depozite ale retailerului.

Primul hipermarket Carrefour din Craiova se va inaugura la finalul anului viitor în noul centru comercial Promenada Mall Craiova, construit de NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est.

Retailerul Avrora din Ucraina, cu o rețea de peste 850 de magazine, prezente în toate regiunile țarii, își caută furnizori în Europa, în contextul în care o mare parte dintre furnizori nu mai produc, nu mai importă produse sau nu mai pot livra în condițiile conflictului militar aflat încă în desfășurare în țara vecină.

Save the Date 29 – 30 iunie 2022: EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, expoziția dedicată categoriilor de produse DIY, Home Improvement & Gardening, cu focus pe produse și soluții ecologice. Evenimentul EXPO DIY 2022, care se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, str. Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București, este organizat de BricoRetail.ro, publicația B2B dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.

Henkel a lansat GLISS AQUA REVIVE, noua gamă inovatoare de îngrijire a părului, cu formulă pe bază de alge marine și acid hialuronic. Formula inovatoare AQUA REVIVE cu alge marine și complex de Hyaluron asigură un nivel de hidratare optim, acționând cu precădere asupra zonelor uscate sau fragile ale structurii firului de păr.

Food Service Retail

Compania Sterling Cruise a lansat în România celebrul brand american Popeyes și a anunțat marea deschidere a primului restaurant pe data de 9 aprilie 2022, în Băneasa Shopping City. Popeyes este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, reușind să creeze o nișă pe piață prin rețetele autentice, în stil Louisiana. Popeyes este prezent în peste 25 de țări din întreaga lume.

Sphera Franchise Group, operatorul în sistem de franciză al brandului KFC, și-a extins portofoliul de restaurante și a anunțat inaugurarea unei noi unități în București, ca parte a strategiei de dezvoltare stabilită pentru anul 2022.

Servicii

Postis, prima platforma digitală din România pentru managementul, automatizarea și optimizarea livrărilor, a lansat Parcely, prima aplicație integrată de Track & Trace destinată cumpărătorilor finali.

Despre beneficiile tehnologiilor Big Data și Cloud pentru retail am stat de vorbă cu Marian Sîmpetru, Managing Partner eSolutions, o companie românească de tehnologie, care dezvoltă soluții integrate, complexe și sigure, cu accent pe îmbunătățirea proceselor de afaceri care stau în spatele software-ului. eSolutions construiește, implementează și dezvoltă soluții Big Data pentru verticale cheie ale pieței, inclusiv sectorul de retail & FMCG.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *