Next_Capitall

Retail & FMCG – sinteza săptămânii 25 – 29 martie 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 25– 29 martie 2019.


retail-FMCG.ro, platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile care se adresează acestei nișe. Detalii


Lansare eveniment dedicat serviciilor pentru retail –  EXPO SHOP 2019

În perioada 9 – 11 octombrie 2019, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP 2019, a doua ediție a singurei expoziții din România dedicate serviciilor pentru retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu publicația retail-FMCG.ro.

retailRetail

Lidl a continuat investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în Voluntari, județul Ilfov, pe data de 28 martie, pe Strada Eroilor, Nr. 120.

Credit foto: Shutterstock

BRINGO, platforma prin intermediul căreia produsele diferitelor magazine pot fi comandate şi primite de cumpărători direct acasă, îsi extinde livrările în 5 orașe noi: Timișoara, Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Sibiu și Ploiești, ridicând la 18 numărul total în care serviciul este disponibil în acest moment.

Rețeaua de magazine Penny Market s-a extins cu o nouă unitate în localitatea Târgu Neamț, județul Neamț. Astfel, rețeaua a ajuns la 237 de spații deschise în România.

La aniversarea a 2 ani de la lansarea Penny FM, primul radio live de cumpărături din România este de acum disponibil și online, pe www.pennyfm.ro, atât în varianta pentru desktop, cât și în varianta optimizată pentru telefonul mobil.

FMCG

Hochland, liderul pieței de brânzeturi din România, a relansat gama de brânzeturi maturate în Salina Praid sub o nouă identitate vizuală și un nou nume – Atelier, totul sub conceptul creativ „Gustul Zilelor Bune”.

Despre cum a evoluat categoria „fresh convenience” din România în ultimii ani și despre perspectivele legate de consum, am stat de vorbă cu Nicoleta Scarlat, Sales Manager eisberg Romania, cel mai important producător de salate fresh convenience din România.

Servicii

La începutul lunii martie, după obținerea avizului de la Consiliul Concurenței, companiile Epta SpA și DAAS INTERNATIONAL GROUP au finalizat procesul de vânzare-cumpărare.

Studii

Pe parcursul anului 2018, consumatorii nu au mai redobândit încrederea în economie pe care au avut-o în 2017 și au devenit reticenţi pe fondul tensiunilor de pe piaţa monetară (creşterea ROBOR) şi a situației economice incerte.

38% dintre liderii de afaceri din România consideră că economia globală își va încetini creșterea, conform raportului PwC Global CEO Survey pentru România.

Evenimente

Specialişti din marketing, media şi comunicare s-au întâlnit pe 22 martie 2019, în cadrul Comitetului Etic al competiţiei Votat Produsul Anului®, o competiţie internaţională ce premiază produsele inovative, pentru validarea categoriilor şi produselor înscrise în editia 2019.


Puteți citi și cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter, in english.


Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,066 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – sinteza săptămânii 25 – 29 martie 2019

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: