Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 30 noiembrie – 4 decembrie 2020

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 30 noiembrie – 4 decembrie 2020.

De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Cere o ofertă pentru promovarea B2B la adresa

 revista@retail-fmcg.ro!

PROFIRetail

PROFI, retailerul cu cea mai mare acoperire națională din România, a deschis 22 de magazine în noiembrie 2020.

METRO Cash & Carry România a anunțat că toate magazinele din cadrul grupului, precum și platforma logistică One Roof, au primit certificarea Dekra pentru locații de încredere.

AFI Europe Romania a numit-o pe Roxana Stănciulescu în poziția de Director al Diviziei de Retail Leasing.

Mega Image a demarat procesul de auditare pentru certificarea ce confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

Kaufland România a inaugurat la Târgoviște magazinul cu numărul 136 al rețelei naționale, investiție prin care creează peste 100 de noi locuri de muncă și susține astfel economia locală.

Și anul acesta, Lidl și-a implicat activ clienții în sprijinirea persoanelor defavorizate, prin organizarea unei noi campanii de colectare de alimente în perioada 7 – 20 decembrie, în parteneriat cu rețeaua Băncilor pentru Alimente din țară.

Brandul TEX, disponibil exclusiv la Carrefour, a demarat în România angajamentul pentru o modă mai sustenabilă, odată cu lansarea TEX Responsabil, ce include o gamă de piese vestimentare și articole pentru casă, create cu respect pentru natură și destinate întregii familii.

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din țară, a deschis în lunile octombrie și noiembrie noi magazine, ca parte a strategiei de dezvoltare a portofoliului de chiriași care operează pe segmentul mass market al pieței.

FMCG

În calitate de semnatar al angajamentului ONU „Business Ambition for 1.5°C”, Nestlé este una dintre primele companii care își prezintă planul detaliat pe perioadă determinată, chiar înainte de termen.

E-commerce

eMAG Marketplace a lansat programul „Vreau în toată România – Un ajutor mic pentru viitoarele afaceri mari”, creat cu scopul de a le oferi sprijin retailerilor offline, care încă nu au un canal de vânzare digital.

Servicii pentru retail

În a doua parte a anului 2019, Technoelectric, companie cu capital românesc care produce tablouri electrice și integrează sisteme pentru automatizări în domeniul instalațiilor frigorifice, a demarat un proiect amplu pentru rețeaua de magazine Mega Image.

Analize

În luna noiembrie 2020, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 39 de magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna octombrie 2020 sunt: PROFI, Lidl, Carrefour, Mega Image și Supeco.

Evenimente

Prima Cameră de Comerț pentru Diversitate din lume s-a înființat în România aceasta având ca scop promovarea principiilor diversității și incluziunii în rândul mediului de business din țară, susținerea afacerilor românești conduse de grupuri minoritare sau care se confruntă cu inegalități economice și sociale precum femei, persoane LGBT, romi, persoane cu dizabilități și alte grupuri, și de a fi o punte de legătura între mediul de afaceri și societatea civilă care luptă pentru drepturi egale și incluziune socială.

News from Romania

Romanian FMCG Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian FMCG Retail Market and FMCG industry, in November 2020, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *