Sinteza săptămânii 29 iunie – 3 iulie 2015

Articol PREMIUM retail-FMCG.ro: Tendințe și prognoze pe piața produselor alimentare congelate din România

retail

Grocery cart34Târgul de bere Auchan a ajuns la a şasea ediție. În acest an, Auchan aduce peste 300 de tipuri şi mărci de bere naționale şi internaționale, disponibile în toate hipermarketurile Auchan în perioada 1-14 iulie.

Credit foto: Shutterstock

METRO Cash & Carry continuă „De-ale noastre”, primul program de pe piața din România care vine în sprijinul producătorilor locali și susține agricultura sustenabilă. METRO a reușit să reunească peste 100 de agricultori în program și să se extindă în 33 de comunități.

PROFI a inaugurat al 315-lea magazin, la Mangalia. Acesta devine al doilea PROFI din localitate și al 11-lea din judetul Constanța.

Industria vinului din România, structurată pe cele opt mari regiuni vitivinicole, a fost ”surprinsă” în premieră în cartea „Cramele din România”, o lucrare complexă, finanţată de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului din România, care cuprinde informaţii detaliate despre 143 de crame din ţara noastră.

Analize:

Reducerea TVA la alimente la 9% a dus la o creștere cu 17% a numărului produselor vândute în primele două săptămâni din iunie..

FMCG

Dr Gerard, unul din cei mai mari producători de biscuiți și napolitane din Europa Centrală şi de Est, a achiziţionat 100% din acţiunile Artur de la Mieszko Group.

Lipton Ice Tea lansează campania „Mi-e vară”, împreună cu două noi sortimente de ice-tea răcoritor, în ediție specială: o combinație fresh de piersică și guava și un amestec special de mango, cocos și lime.

Saatchi & Saatchi România anunță lansarea apei plate de izvor Armonia, primul brand de apă din România care se adresează consumatorilor interesați activ de (re)dobândirea echilibrului fizic și spiritual.

Pepsi România, partener Electric Castle la cea de-a treia ediție a festivalului, a oferit fanilor prezenți la eveniment o serie de experiențe originale, concepute în cadrul campaniei globale Pepsi Challenge.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *