Sinteza săptămânii 20 – 24 februarie 2012

Magazinele de proximitate PROFI au semnat un acord cu Lyoness astfel ca, incepand din 20 februarie 2012, cele 107 magazine ale retailerului sunt pregatite sa accepte voucherele PROFI Lyoness.

PROFI preia reteaua locala din Sibiu Al Comsib si ridica numarul magazinelor la 113, magazine deschise in 67 de localitati, fiind cel de al treilea mare retailer modern din Romania.

Între data de 16 Februarie şi 20 Iunie 2012, clienţii real,- Hypermarket se vor putea bucura de preţuri preferenţiale, cu reducere de 50% la produsele cunoscutei mărci franţuzeşti de vase de gătit Pyroflam, pe baza completării unor carduri bonus primite la casele de marcat, în cadrul celei mai recente campanii de fidelizare organizate de real,-.

Auchan dă startul recrutărilor pentru hipermarketul ce va fi deschis anul acesta la Iaşi, cel de-al zecelea magazin al reţelei franceze.

BILLA România anunță finalizarea procesului de modernizare a magazinului său din București, cartierul Drumul Taberei. Magazinul a intrat într-un amplu proces de renovare și remodelare la sfârșitul anului trecut, iar investiția totală se ridică la peste 500.000 EURO.

Grupul Carrefour a deschis in aceasta saptamana cel de-al 47-lea supermarket din tara, la Buzau, in Complexul Comercial WinMarkt. Este primul supermarket din oras, dupa ce in anul 2008 a fost deschis hipermarketul Carrefour Buzau.

Conform celui mai recent studiu multiclient GfK „Internetul şi decizia de cumpărare”, 84% dintre utilizatorii români de Internet din mediul urban au luat în considerare pentru cumpărare alte mărci decât cele pe care le aveau iniţial în minte, după ce au căutat informaţii online.

Kraft Foods lansează pe piaţa din România un nou sortiment premium de biscuiţi – Milka ChocoLila Stix.

Carrefour îşi va împărţi hypermarketurile din Franţa în trei categorii, în funcţie de dimensiuni şi de nevoile clienţilor. Mişcarea vine dupa recentele schimbări de management şi are ca scop revitalizarea diviziei de hypermarket.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *