Mascuta_Vesela_Nou

Sinteza săptămânii 21 – 25 iulie

PREMIUM (free article) – Oportunități pentru piața produselor sănătoase preambalate din România

Retail

CORESI 2PROFI a inaugurat două magazine în Piteşti şi unul la Cisnădie, reţeaua sa din România ajungând la un total de 234 unităţi, în formatele standard şi City.

Mega Image a anunţat deschiderea a încă două magazine Shop&Go, în Bucureşti, reţeaua sa din România ajungând la un total de 325 de magazine.

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 176 de magazine.

Coresi Shopping Resort, proiect dezvoltat în Braşov de către Immochan România – divizia imobiliară aparţinând Auchan România – este construit în proporţie de 60%; 35 de milioane de euro, din bugetul total de 60 de milioane de euro, au fost deja investiţi.

FMCG

Consiliul Concurenței cercetează o posibilă poziție dominantă pe piața zahărului alb din România a Companiei Agrana Zucker, după ce, în februarie 2014, producătorul austriac a ajuns la un acord cu firma românescă Lemarco S.A. pentru a prelua fabricile sale de zahăr de la Urziceni şi Lieşti.

Coca-Cola Co, cel mai mare producător mondial de băuturi răcoritoare, a raportat în trimestrul doi din 2014 vânzări sub estimările analiştilor, pe fondul cererii reduse pentru sucuri şi Diet Coke în America de Nord.

Cererea puternică în lunile premergătoare sezonului sărbătorilor a determinat ca preţul boabelor de cacao să atingă, în această săptămână, cea mai ridicată valoare din ultimii trei ani.

Rio Bucovina lansează primul program de responsabilitate socială, pe termen lung, al companiei: “Inegalabila Românie“, proiect susținut de Eco-Rom Ambalaje.

Creștere cu 4% a cifrei de afaceri pentru grupul Agricola Bacău, în prima jumătate a anului, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 21 – 25 iulie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: