Sinteza săptămânii 23 – 27 februarie 2015

Retail

cart1Detalii despre francizele Shop&Go și Express. Ce trebuie să ştie comercianţii atunci cănd îşî doresc achiziţionarea unei francize în retailul alimentar. PROFI caută spații comerciale și terenuri în zone centrale.

Credit foto: Shutterstock

PROFI a anunţat că introduce “Proiectul Agent”, un instrument de cointeresare pentru şefii de unităţi, în toată reţeaua sa de magazine din România, având drept scop eficientizarea activităţii fiecărui magazin în parte.

FMCG

Producătorul danez de jucării Lego a reuşit, în 2014, să devanseze ritmul modest de creştere înregistrat de piaţa globală a jucăriilor, datorită unui avans de 15% al profitului şi de 13% al veniturilor.

Sticlei Contur Coca-Cola, împlinește anul acesta 100 de ani. Brevetată pe 16 noiembrie 1915, sticla Contur Coca-Cola este o creație a Root Glass Company din Terre Haute, Indiana.

Coca-Cola HBC România a lansat cea de-a patra ediție a programului de Management Trainee “Destination: Management”, adresat studenților în ultimul an de studii, masteranzilor și absolvenților de studii superioare. Anul acesta compania oferă 7 posturi, disponibile în 4 departamente în Ploiești și București.

Financiar

Prin introducerea cotei reduse de TVA 9% pentru carne, peşte, fructe şi legume, arată specialiştii companiei de consultanţă, România se alătură majorităţii statelor Uniunii Europene care au implementat o astfel de cotă.

Studii

Studiu GFK: Starea de spirit a consumatorilor din întreaga Europă s-a îmbunătățit din nou pe parcursul ultimului trimestru al anului. Indicatorii pentru așteptările privind starea economiei și veniturile, precum și pentru dorința de cumpărare, au crescut spre sfârșitul anului în majoritatea țărilor Uniunii Europene (UE).

Servicii

Compania Sodexo, jucător de top pe piaţa românească a tichetelor, a identificat, în urma unei analize derulate în rândul companiilor care oferă beneficii extrasalariale pentru angajați, principalele tendinţe în utilizarea și acordarea tichetelor cadou cu ocazia zilei de 8 martie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *