Sinteza săptămânii 26 – 30 octombrie 2015

Retail

Auchan a lansat programul „România accelerează” dedicat producătorilor şi furnizorilor români cărora Auchan le pune la dispoziţie reţeaua sa internaţională de magazine pentru produsele fabricate în România. Programul va fi pus în aplicare, în mod progresiv, în lunile care urmează.

supermarket closedKaufland a deschis la Sibiu, pe data de 21 octombrie 2015, al doilea magazin din acest oraş şi cel de-al 104-lea al reţelei naţionale.

Credit foto: Shutterstock

Reţeaua PROFI s-a extins prin inaugurarea de magazine la Mahmudia, Negreşti, Lupeni, Săcălaz şi Brăila. 335 de magazine numără reţeaua naţională PROFI.

BILLA România dă startul promoției de toamnă în care cumpărătorii sunt răsplătiți cu 513 premii în toate magazinele din țară.

Pentru al treilea an consecutiv, Carrefour România participa la târgul INDAGRA cu un stand dedicat produselor românești, specifice fiecărei regiuni ale țării. În cadrul acestui târg, producătorii români sunt invitați să devină parteneri și furnizori ai lanțului de magazine.

Producătorul viticol Cramele Recaș a realizat pentru Selgros gama de vinuri destinată gusturilor rafinate. Selgros lansează vinul Grand Appetit, produs de către Cramele Recaș

Analize

România se află în top 5 la nivel european din punct de vedere al suprafeței cultivate cu viță de vie şi ocupă locul 6 la consumul de vin.

FMCG

Crama AVINCIS îşi extinde gama de vinuri cu un nou vin roşu de excepţie, produs din recolta de struguri a anului 2012: Negru de Drăgăşani.

În această toamnă, Pepsi a lansat pe piața din România un milion de doze cu 3 designuri noi, realizate de 3 consumatori români în cadrul unei competiții desfășurate pe www.acceptaprovocarea.ro.

Vegeta, brandul cu o tradiție de peste 55 de ani, își schimbă ambalajul pentru un aspect mai modern

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *